maurosim
Normal Üye
- 9 May 2025
- 1
- 10
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Uzun bir süredir yorumlarını referanslarını takipteydim. Yaklaşık bir ay önce görüştük ancak yeni yazma fırsatı bulabildim. Söylenilenlerin eksiği yok ama fazlası var. Gerçekten büyüleyici biri. Sohbeti muhabbeti çok tatlı. Bıcır bıcır sürekli konuşuyor ve hiç sıkmıyor. Siz ne talep ederseniz size uygun hareket ediyor ve tam bir gfe tecrübesi yaşatıyor. Hiçbir konuyu da aceleye veya oldu bittiye asla getirmiyor. Hatta sohbet muhabbet o kadar sardı ki anlaşılan süreyi de biraz aşmış olabiliriz. Yanında hiç çekinmiyorsunuz. Size sanki önceden tanışıyormuş hissini fazlasıyla veriyor. Malum konuların tamamında fazlasıyla kusursuz. Belki eleştireceğim tek bir nokta olabilir. Bunu başka bir referansta da okudum. Gelir gelmez sarılma ve tanışma faslından sonra duş için direkt orda yanınızda soyunmak yerine bunu banyoda halledip yanımıza az da olsa giyinik gelip zamanla heyecanlandırarak soyunma işlemini size yaptırsa bence daha güzel ve heyecan verici olur. Bu çok büyük bi sorun asla değil. Herkesin sorun edebileceği bir şey de asla değil. Sadece bir referansta daha gördüğüm için söylemek istedim. Kendisiyle tekrardan görüşmek fazlasıyla isterim. Tavsiye ediyorum.