Gracer
Normal Üye
- 27 Şub 2023
- 1
- 6
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar.
Farklı mecralardaki problem nedeniyle eskiden açmış olduğum buradaki hesabıma dönüş yapmış oldum @Hazal Su vesilesiyle.
Dün güzel mi güzel bir o kadar da minyon ve sempatik @Hazal Su ile tanışma şansını yakaladım.
Öncelikle iletişim hızlı, açık ve net. Çok kısa sürede programı netleştirip istanbula geleceğim günleri beklemeye başladım.
Uzun sayılabilecek bir programda yol yorguluğum olmasına rağmen hiç ateşimi söndürmedi bu ateş parçası
Güzelliğine, fiziğine ve performansına zaten söylenecek çok birşey yok, oğlanüstü.
Çok detaya girmeyeceğim dahasıda bizde kalsın
.
Tanışmanız gerekesi bir arkadaş.
Ben tanıştığıma çok ama çok memnun oldum.
Umarım sende benimle aynı duyguları paylaşıyorsundur @Hazal Su
Herşey için çok teşekkürler.
En kısa sürede tekrar istanbula gelmem ve görüşmemiz dileğiyle.
Farklı mecralardaki problem nedeniyle eskiden açmış olduğum buradaki hesabıma dönüş yapmış oldum @Hazal Su vesilesiyle.
Dün güzel mi güzel bir o kadar da minyon ve sempatik @Hazal Su ile tanışma şansını yakaladım.
Öncelikle iletişim hızlı, açık ve net. Çok kısa sürede programı netleştirip istanbula geleceğim günleri beklemeye başladım.
Uzun sayılabilecek bir programda yol yorguluğum olmasına rağmen hiç ateşimi söndürmedi bu ateş parçası

Güzelliğine, fiziğine ve performansına zaten söylenecek çok birşey yok, oğlanüstü.
Çok detaya girmeyeceğim dahasıda bizde kalsın

Tanışmanız gerekesi bir arkadaş.
Ben tanıştığıma çok ama çok memnun oldum.
Umarım sende benimle aynı duyguları paylaşıyorsundur @Hazal Su
Herşey için çok teşekkürler.
En kısa sürede tekrar istanbula gelmem ve görüşmemiz dileğiyle.