Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendisiyle 1,5 ay önce 4 saatlik görüşme gerçekleştirdik. @Rimma çok hoş sohbet, narin, minyon bir hanımefendi. Ama yatakta o narin hanımın yerini ateşli bir hatun alıyor. Hard seviyor, enerjisi yüksek, sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor. Kendisine masaj için ayrıca teşekkür ederim.
Kendisiyle 1,5 ay önce 4 saatlik görüşme gerçekleştirdik. @Rimma çok hoş sohbet, narin, minyon bir hanımefendi. Ama yatakta o narin hanımın yerini ateşli bir hatun alıyor. Hard seviyor, enerjisi yüksek, sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor. Kendisine masaj için ayrıca teşekkür ederim.
Teşekkür ederim beni unutmayıp yazdığın için ama sen daha fenaydın bu güne kadar senin gibi s........ keni raslamadım çok çalışkan spor şeklinde kendi vucudunu taşıya bilen beysin, seni özledim ve bekliyorum yazarsın görüşürüz diye