Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muhabbeti güzel kendi güzel kadın 🌹

Fenerlimustafa Çevrimdışı
22 Şub 2023
70
84
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İyi geceler bu akşam Nihal hanımefendi ile üç saatlik rakili görüşme altı saat sonunda şişenin dibine ulaştık. Kendileri çok iyi bir dinleyici ,kültürlü ve çok hoş hanımefendi.Ozellikle resimlerdeki daha ince ve zarif bir hanımefendi.Ben genelde özel anları paylaşmami sevmediğim halde şu kadarıni söylemek isterim .Oral konusunda uzman sevişmede istekli sizi mutlu etmek için herşeyi yapan bir hanımefendi.Bu arada unuttum söylemeyi evin konumu temizliği on numara beş yıldız en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere Nihal Hanimcim. 💛💙

Partner Nihal Çevrimdışı
28 Ara 2021
1,136
2,776
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İyi geceler bu akşam Nihal hanımefendi ile üç saatlik rakili görüşme altı saat sonunda şişenin dibine ulaştık. Kendileri çok iyi bir dinleyici ,kültürlü ve çok hoş hanımefendi.Ozellikle resimlerdeki daha ince ve zarif bir hanımefendi.Ben genelde özel anları paylaşmami sevmediğim halde şu kadarıni söylemek isterim .Oral konusunda uzman sevişmede istekli sizi mutlu etmek için herşeyi yapan bir hanımefendi.Bu arada unuttum söylemeyi evin konumu temizliği on numara beş yıldız en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere Nihal Hanimcim. 💛💙
Ben de sizinle tanıştığıma çok memnun oldum ❤️ Hakkımdaki güzel düşünceleriniz ve refere ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Tatlı adamsınız vesselam 🥰
Dün geceki anlık paylaşımımda da dediğim gibi, iyi ki bu çekilişi yapmışım. Çekiliş size olduğu kadar bana da çıkmış aslında. Harika bir arkadaş kazandım. Tekrar tekrar görüşmek üzere ❤️
Öpüyorum💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar