Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muhteşem bir ''DUO''

Huseyinn53

Normal Üye
11 Nis 2022
4
20
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,
2 gün önce Nihal hanım ile iletişime geçtim. İletişimde çok samimi, bağlantıyı koparmıyor. Dün için sözleştik.
Görüşmemizde Banu hanımda bize eşlik etti. Cinsellik bir yana sıcak ve samimi sohbetleri, misafirperverlikleri muhteşem ötesiydi.
Güzel ikramları için özellikle çok teşekkür ediyorum :)
Evde tatlı bir kedi var, uslu rahatsız edici değil sizinle pek ilgisi yok.
En dikkatli olduğum konu evin temizliği, kedi olmasına rağmen temizlik konusu çok iyiydi. Her şey yerli yerinde, dağınık bir düzen yok ve aşırı temiz. Takdir edilesi bir durum.
İkisi de olgun kadın olmalarına rağmen çok tatlı ve inanılmaz seksiler.
Yatak odasında olanlar orada kalsın tek kelime ile özetleyecek olursam ikisi de ''Mükemmel''

Bu güzel gece için hem Nihal hanıma hem de Banu hanıma çok teşekkür ediyorum. Öpüldünüz kızlar :)

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,678
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Partner Nihal Çevrimdışı
28 Ara 2021
1,136
2,775
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba,
2 gün önce Nihal hanım ile iletişime geçtim. İletişimde çok samimi, bağlantıyı koparmıyor. Dün için sözleştik.
Görüşmemizde Banu hanımda bize eşlik etti. Cinsellik bir yana sıcak ve samimi sohbetleri, misafirperverlikleri muhteşem ötesiydi.
En dikkatli olduğum konu evin temizliği, kedi olmasına rağmen temizlik konusu çok iyiydi. Her şey yerli yerinde, dağınık bir düzen yok ve aşırı temiz. Takdir edilesi bir durum.
Yatak odasında olanlar orada kalsın tek kelime ile özetleyecek olursam ikisi de ''Mükemmel''

Bu güzel gece için hem Nihal hanıma hem de Banu hanıma çok teşekkür ediyorum. Öpüldünüz kızlar :)
Şekerim ya ne tatlısın öyle. Tanıştığımıza o kadar memnun oldum ki anlatamam. Yani bazen gerçekten çok eğlenceli ve samimi bir elektrik oluşuyor. O andan sonra zaten sanki yıllardır tanıdığım bir arkadaşımlaymışım gibi bir sıcaklıkta geçiyor zaman. Seninle de böyle oldu. Harika akşam için tekrar teşekkür ederim. Senin de eğlenmene çok memnun oldum. Referans için de ayrica teşekkürler. Tekrar görüşmek dilegiyle Öpüyorum 😘😘

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
2,598
2,484
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,

Paylaşım için teşekkürler duo sevişmenize sağlık

17 Haz 2023
260
251
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bu güzel paylaşım için teşekkürler,darısı diğer duo sevenlere😂😂😂

Livai Çevrimdışı
22 Nis 2022
120
219
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Darısı başımıza, paylaşım için teşekkürler 🫶🏻😁

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,094
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar