Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muhtesem bir gece...

Micigici

Normal Üye
4 Mar 2020
3
12
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 gün önce yaşadığım fakat yorgunluktan yeni kendime geldiğim için daha yeni yazabiliyorum. Gecemi tanımlamak gerekirse kusurzuz demek yanlis olmaz daha guzel bir kelime ile tanimlamak isterdim fakat kelime dağarcigim sadece kusursuz olarak kısıtlı olarak kalıyor... Muhtesem bir gece muhteşem anlar dolu bir andı benim için sonu olmasın istediğim tek zamanlar... muhtesem danslarıyla sinem ve ışıl hanım geceme degil adeta omrume renk katti her saniye icin tesekkur ederim kendilerine ve ayrica bir o kadar lezzetli ve zamansız cips ikramini hic bir zaman unutmuycam 😁😁😁 umarim en kisa surede tekrar gorusuruz

Üye silindi 55882

2 gün önce yaşadığım fakat yorgunluktan yeni kendime geldiğim için daha yeni yazabiliyorum. Gecemi tanımlamak gerekirse kusurzuz demek yanlis olmaz daha guzel bir kelime ile tanimlamak isterdim fakat kelime dağarcigim sadece kusursuz olarak kısıtlı olarak kalıyor... Muhtesem bir gece muhteşem anlar dolu bir andı benim için sonu olmasın istediğim tek zamanlar... muhtesem danslarıyla sinem ve ışıl hanım geceme degil adeta omrume renk katti her saniye icin tesekkur ederim kendilerine ve ayrica bir o kadar lezzetli ve zamansız cips ikramini hic bir zaman unutmuycam 😁😁😁 umarim en kisa surede tekrar gorusuruz
Cnm benim seni tenimak güzeldi harika insansın.
İnanılmaz eğlenceli bol kahkali bir gece geçirdik 😂 Cipsa gelince kimseye anlatma duyan gülmekten biter 😂
güzel yazın içinde çok teşekkür ederim kuzum 😘 yine bekleriz öptüm 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar