Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muhteşem bir ilk görüşme

Burlesque Çevrimdışı
6 Haz 2019
88
191
Uzun süredir görüşme yapmıyordum, dönüşüm iyi ki Buse ile olmuş. Kendisinin profiline bir süredir girip girip çıkıyordum, pazar günü artık tamam diyip yazdım mesajı. Evi bağdat caddesinde güzel bir yerde, bana da çok yakındı çok rahat gittim. Mümkünse arabasız gitmek en iyisidir diye düşünüyorum.

Evi çok güzel, ferah ve geniş. Her türlü ikramı sunuyor, çok tatlı bir köpeği var. Duş vs. imkanları da bolca mevcut. İlk andan itibaren güzel bir iletişim, güler yüzlü yaklaşımı oldu, daha ne olsun.

Jenerik kısmı aradan çıkardığımıza göre, daha ciddi kısımlara geçebilirim. Buse sitede gittiğim diğer pembişlerden biraz farklı. İnanılmaz ölçüde uyum tabanlı. Kendisi zaten mesaj yazdığınız an resimden bir ön eleme yapıyor, beğenirse alıyor. Ondan sonra da sevdiği cümleler, tavırlar vs. içerisinde bulunursanız doğru yoldasınız. Bunlar sağlanmazsa ne olur bilmiyorum ama sağlanınca ne olacağını gördüm ve aman diyim. GFE değil bu bildiğin GF, 1 saatte yıllardır tanışıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Oturduk belgesel bile izledik, kül tablası doldu dökmeye yeltendim sanki birlikte yaşıyormuşuz da orası bizim evimizmiş gibi.

Özel anlarda ise gene maksimum verimi almak için onu da havaya sokmanız gerek. Bunu başarırsanız karşılığını fazlasıyla veriyor.

Buse birden fazla görüşülcek tarzda bir kız, her geçen dakika birlikte olmaktan aldığınız zevk gittikçe artıyor. Burada yazdığım belkide en anektodlara/kişisel yaşadıklarıma dayalı referans oldu ama çok farklı bir görüşme olduğundan ben kendimi mazur gördüm, umarım sizde mazur görürsünüz.

Teşekkürler her şey için bebeğim, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere 💋💋

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,148
2,627
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Uzun süredir görüşme yapmıyordum, dönüşüm iyi ki Buse ile olmuş. Kendisinin profiline bir süredir girip girip çıkıyordum, pazar günü artık tamam diyip yazdım mesajı. Evi bağdat caddesinde güzel bir yerde, bana da çok yakındı çok rahat gittim. Mümkünse arabasız gitmek en iyisidir diye düşünüyorum.

Evi çok güzel, ferah ve geniş. Her türlü ikramı sunuyor, çok tatlı bir köpeği var. Duş vs. imkanları da bolca mevcut. İlk andan itibaren güzel bir iletişim, güler yüzlü yaklaşımı oldu, daha ne olsun.

Jenerik kısmı aradan çıkardığımıza göre, daha ciddi kısımlara geçebilirim. Buse sitede gittiğim diğer pembişlerden biraz farklı. İnanılmaz ölçüde uyum tabanlı. Kendisi zaten mesaj yazdığınız an resimden bir ön eleme yapıyor, beğenirse alıyor. Ondan sonra da sevdiği cümleler, tavırlar vs. içerisinde bulunursanız doğru yoldasınız. Bunlar sağlanmazsa ne olur bilmiyorum ama sağlanınca ne olacağını gördüm ve aman diyim. GFE değil bu bildiğin GF, 1 saatte yıllardır tanışıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Oturduk belgesel bile izledik, kül tablası doldu dökmeye yeltendim sanki birlikte yaşıyormuşuz da orası bizim evimizmiş gibi.

Özel anlarda ise gene maksimum verimi almak için onu da havaya sokmanız gerek. Bunu başarırsanız karşılığını fazlasıyla veriyor.

Buse birden fazla görüşülcek tarzda bir kız, her geçen dakika birlikte olmaktan aldığınız zevk gittikçe artıyor. Burada yazdığım belkide en anektodlara/kişisel yaşadıklarıma dayalı referans oldu ama çok farklı bir görüşme olduğundan ben kendimi mazur gördüm, umarım sizde mazur görürsünüz.

Teşekkürler her şey için bebeğim, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere 💋💋

Misafir ol gel bana börekler acarım sana 😍😍😍 paylaşım için teşekkür ederim seni tanımak çok güzeldi en keyifli ilk 10 görüşmem arasına girer seninle geçirdiğim samimi sıcak içten her dakika . Kendi evinde hissettirebildiysem ne mutlu bana önemli olan ilk senin rahatlığın 🙏☺️💗 Çok güzeldi tekrar ağırlamak isterim 😽
Sevgiler👄🍒

Burlesque Çevrimdışı
6 Haz 2019
88
191
Misafir ol gel bana börekler acarım sana 😍😍😍 paylaşım için teşekkür ederim seni tanımak çok güzeldi en keyifli ilk 10 görüşmem arasına girer seninle geçirdiğim samimi sıcak içten her dakika . Kendi evinde hissettirebildiysem ne mutlu bana önemli olan ilk senin rahatlığın 🙏💗 Çok güzeldi tekrar ağırlamak isterim 😽
Sevgiler👄🍒

Yerim seni, börekte yaparmış hmm :)

Daha çok görüşcez güzellik, ilk 10'da olmakta bir mutlu etmedi değil, diğer görüşmelerde zirveye oynamak üzere diyelim :D

5000. öpücüğümü yolluyorum sana 👄

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,161
3,053
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ben de alabilir miyim bir Buse?😉☺️

Mete123

Normal Üye
13 Mar 2020
19
15
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse hanım sizle tanışmak için sabırsızlanıyorum..referanslari okuyorumda gerçekten çok çok iyisiniz

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,095
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar