- 25 May 2022
- 2
- 1
- 63
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba arkadaslar
Eski nick bankoyken yeni nick bankocuu olarak ilk referansimi ceylin hanıma açtım
9ay boyunca halkalı duraklarini asindirdim ama o duraklar artık tozlu ve tas dolu
Ceylinle bugün iletişime geçip kendisinden görüşme talep ettim sagolsun kırmadı eskiden tanıdığı için kendisine teşekkür ederim
Ne giymemi istersin dedi bende şeffaf bir gecelik dedım sağolsun kirmamis bebeğim kapı açıldı karşımda mukemmel bir güzellik oturduk sohbet ordan burdan epey oldu dedi gorusmeyeli evett epey oldu başka denizlerde yüzdüm dedimikramlar felan çok güzel kahve
yapayım dedi bir dakine kahve getireyim sana dedım kurukahveciden sonra hadı dedi odaya gecelim bende hadı dedım ozlemis siz bir birimizi karşılıklı orallar derken birdenbire benimki fazla dayamadi fazla ozele girmeyecem bu kadar yeter güzel bir gece yaşattığı için ceyline teşekkür ederim hareketli haftadan sonra çok iyi geldin güzeller güzeli tatlı kivircigim her halde bundan sonra beylikduzu dudaklarını çok asindircaz

seviliyorsun ceylincannnn
Eski nick bankoyken yeni nick bankocuu olarak ilk referansimi ceylin hanıma açtım
9ay boyunca halkalı duraklarini asindirdim ama o duraklar artık tozlu ve tas dolu
Ceylinle bugün iletişime geçip kendisinden görüşme talep ettim sagolsun kırmadı eskiden tanıdığı için kendisine teşekkür ederim
Ne giymemi istersin dedi bende şeffaf bir gecelik dedım sağolsun kirmamis bebeğim kapı açıldı karşımda mukemmel bir güzellik oturduk sohbet ordan burdan epey oldu dedi gorusmeyeli evett epey oldu başka denizlerde yüzdüm dedimikramlar felan çok güzel kahve