- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oy oy oy fıstığım gelmiş hoşgelmiş
Özlettiriyorsun kendini @Cansel Ulusoy her aradan sonra dönüşün efsane oluyor
Harikasin bebekkkkk.
Fena bir foto olmuş Cansel hanım insanın içini gıdıklıyor
Evet var tabii olmaz mı...harika poz olmuş.... devamı var mı![]()
Canımsın teşekkür ederim bebeğimteninde kokusunda huzur buldugum prenses mutlu haftalar![]()
Hoşbuldum fındığımOy oy oy fıstığım gelmiş hoşgelmişniye bu kadar özlettin kendini bakayım
kokulu kokulu nasıl öpülüyor tüyo alsam merak ettimde
![]()
Yerim seni teşekkür ederim özlenmek çok güzelÖzlettiriyorsun kendini @Cansel Ulusoy her aradan sonra dönüşün efsane oluyor
Bende seni kokulu kokulu öpmek isterimkokulu kokulu öpülmek isterim. iyi haftalar dilerim sana da![]()
Bu iyi bir haberHaziran’da izmirdeyim, hangi partner sorusunun cevabını kolaylaştıran bir paylaşım olmuş, çok tahrikkar![]()
Senden ötürü güzellik @Cansel Ulusoy asıl ben seni yerimmm..Yerim seni teşekkür ederim özlenmek çok güzelharika yorumun için çok teşekkür ederim
![]()
Teşekkür ederimFena bir foto olmuş Cansel hanım insanın içini gıdıklıyor![]()
Yaşasın en sevdiğim yorumlibido yükselten bir fotograf her zamankiler gibiiiii![]()
Poz fena sen fena ben bi fena oluyorum
Bende o kokulu öpücükleri aldım çok güzel kokuyorlarDurup durup bi foto salıyorsunuz ortaya sonra ben iptalkokulu öpücükleri alıyor ve karşılığını veriyorum
![]()
Çok teşekkür ederim canım sanada iyi haftalar olsungüzel bir hafta geçirmenizi dilerim
Tamammmm izin veriyorum yiyebilirsinizSenden ötürü güzellik @Cansel Ulusoy asıl ben seni yerimmm..
Ayrıca sorularını heyecan ile bekliyorum![]()
Ortalık çok fena oldu desenize bende bu yoruma bı fena oldumPoz fena sen fena ben bi fena oluyorum![]()
İki fena tenhalarda buluşmasak mı ortalığı alevlendirmesek miOrtalık çok fena oldu desenize bende bu yoruma bı fena oldumteşekkür ederim
![]()
Olmazmı hiç çok sevinirim fıstığımHoşbuldum fındığımarada özletmek gerek demi ama...
yanyana gelince ben sana uygulamalı göstersem olur mu
![]()
Yok yok bence buluşalımİki fena tenhalarda buluşmasak mı ortalığı alevlendirmesek mi![]()
O zaman en kısa zamanda ben seni bı sevindireyim fındığımOlmazmı hiç çok sevinirim fıstığım![]()
Yaaaa öyle miii diyorlarSenin öptüğün yerde gül bitiyormuş diyorlar demek ki bundanmış![]()
8 Mart dünya kadınlar günü mü desek o haldeYok yok bence buluşalım![]()
Seni asla yakmak istememİzmirin göz bebeği yaktın yine bizi![]()
Benim öptüğüm yerde güller açar bebeğim
En güzel günde8 Mart dünya kadınlar günü mü desek o halde![]()
Çok teşekkür ederim canımHarika görünüyorsun prenses , mutlu haftalar![]()
Çok üzüldüm şuanÜç gram aklım vardı oda bu fotoya bakınca uçtu gitti. Şimdiye kadar benim için en güzeli,,, siyah+file+Cansel=beyin hasarı
umarım reel olarakta görme şansına ulaşırım.
Çok teşekkür ederim efendimcansel hanım her zamanki gibi çok güzelsiniz. aklımız dmlerde kaldı![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!