Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mutluluğumun Resmi İNCİLAY 😘

Silva34 Çevrimdışı
26 Nis 2021
43
173
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba

Foruma gireli çok olmadı. Fakat bundan önce hem forumdan hemde forum dışı görüştüğüm bayan arkadaşlar oldu. Aynı bayanla birden fazla görüştüğüm ilk isim Ay parçam İNCİLAY hanım oldu. Kendisi ile dün gecelik görüştük. Harika bir insan. Kalbi, yüreği çok güzel birisi. Herşey tamamen sevgili tadında. Kendisinin güzelliğini ne tarif edebilirim ne de benzetme yapabilirim. Bunu sadece yaşayanlar bilir.

Kendisi ile geçen hafta sonu görüşmüştüm. Evini bildiğim için dün akşam gittim. Beni yine muhteşem kıyafetle karşıladı. Sarılıp, öpüşüp hasret giderdik. Gece uzundu ilk önce harika bir fantezi yaptık. Pizza siparişi verip yarım saat içinde siparişleri getirecek pizzacı gelmeden harika bir seks yaptık. Hem hızlı olmalıydık, hemde bu güzel anın tadını çıkarmalıydık. Harika bir performanstan sonra yemeğimizi tatlımızı yedik. Sohbet ettik, müzik dinledik ve evinin camından manzarayı izleyerek hem romantik hemde fantezi dolu harika vakit geçirdik. Özel anlarımız muhteşemdi. İncilay hanımla artık daha sık görüşüp farklı fantezi ve planlarımızı hayata geçireceğiz. Muhteşem saatler için çok teşekkür ediyorum. Sizin bendeki yeriniz çok ama çok farklı. Bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Macera aramaya gerek yok artık. Ben mutluluğu sizde buldum. Seni ne kadar anlatırsam anlatayım sizi tanımayan bunu anlayamaz. Benim için çok değerlisin bitanem 😘 en kısa süre içerisinde görüşmek üzere. Seviliyorsun 😉

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
862
1,290
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için tesekkürler...

SalvadorBally Çevrimdışı
2 May 2021
69
68
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba

Foruma gireli çok olmadı. Fakat bundan önce hem forumdan hemde forum dışı görüştüğüm bayan arkadaşlar oldu. Aynı bayanla birden fazla görüştüğüm ilk isim Ay parçam İNCİLAY hanım oldu. Kendisi ile dün gecelik görüştük. Harika bir insan. Kalbi, yüreği çok güzel birisi. Herşey tamamen sevgili tadında. Kendisinin güzelliğini ne tarif edebilirim ne de benzetme yapabilirim. Bunu sadece yaşayanlar bilir.

Kendisi ile geçen hafta sonu görüşmüştüm. Evini bildiğim için dün akşam gittim. Beni yine muhteşem kıyafetle karşıladı. Sarılıp, öpüşüp hasret giderdik. Gece uzundu ilk önce harika bir fantezi yaptık. Pizza siparişi verip yarım saat içinde siparişleri getirecek pizzacı gelmeden harika bir seks yaptık. Hem hızlı olmalıydık, hemde bu güzel anın tadını çıkarmalıydık. Harika bir performanstan sonra yemeğimizi tatlımızı yedik. Sohbet ettik, müzik dinledik ve evinin camından manzarayı izleyerek hem romantik hemde fantezi dolu harika vakit geçirdik. Özel anlarımız muhteşemdi. İncilay hanımla artık daha sık görüşüp farklı fantezi ve planlarımızı hayata geçireceğiz. Muhteşem saatler için çok teşekkür ediyorum. Sizin bendeki yeriniz çok ama çok farklı. Bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Macera aramaya gerek yok artık. Ben mutluluğu sizde buldum. Seni ne kadar anlatırsam anlatayım sizi tanımayan bunu anlayamaz. Benim için çok değerlisin bitanem 😘 en kısa süre içerisinde görüşmek üzere. Seviliyorsun 😉
Hocam diyelim ki pizzacı erken geldi sonuç ne olurdu? :ROFLMAO: yani hikaye nasıl devam ederdi :)

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
301
571
Merhaba

Kıymetlim sende benim için değerlisin.. Seninlede çok güzel vakit geçirdik.. zaman su gibi geçti.. Konuşacak bir çok ortak konu bulduk kafa yorduk 🥰 Tam anlamıyla kusursuz bir zaman geçirdik.. Seni çok öpüyorum yeniden görüşmek üzere bitanem 😘🐰💕🌸

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar