Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muz34 Deneyimi

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değişik bir tecrübe olmuş; paylaşım için teşekkürler...

djhamdy Çevrimdışı
31 Ağu 2010
747
476
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
alkol satisi turkiye genelinde 22den sonra yasak.

25 Şub 2011
185
387
Cinsiyetiniz nedir?
Ajda Hanım,gerçekten değişik bir bayan..sayısını hatırlamıyorum defalarca gitmişiliğim var...ilk bir kaçı değişik geldi,ama sonrası benim gibi romantik adama fazla geldi..sizi beğendiyse,ritim yakalar iseniz,fulya daki merdivenlerden zor inersiniz dönüşte....denenmeli yine de...ama beni kesti artık...

ahap Çevrimdışı

ahap

Normal Üye
28 Şub 2013
5
9
Cinsiyetiniz nedir?
Çıtır aramayan, alkollu ve hardcore seks isteyenler için doğru mature.
Ben deneyim olarak tatmin oldum iki sefer. 3-4 yıl önce fiyati da makul idi. Şimdi rakamını bilmiyorum.
Ama çok konuşması ve alkol bana göre değil.

scuderia458 Çevrimdışı
14 Ocak 2013
72
62
Cinsiyetiniz nedir?
Hocam çok konuşuyor derken, boş konuşması mı sizi rahatsız etmişti? Bildiğim kadarıyla hanımefendi sanatçı ve birçok kişi çok dolu biri olduğunu söylüyordu. Merak ettim. Sanat veya edebiyat konuşabileceksem ben şahsen sekse tercih ederdim.

osavcısı Çevrimdışı
9 Kas 2023
59
30
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ajda Hanım,gerçekten değişik bir bayan..sayısını hatırlamıyorum defalarca gitmişiliğim var...ilk bir kaçı değişik geldi,ama sonrası benim gibi romantik adama fazla geldi..sizi beğendiyse,ritim yakalar iseniz,fulya daki merdivenlerden zor inersiniz dönüşte....denenmeli yine de...ama beni kesti artık...
Romantik mi yoksa değil mi Ajda hanım
Seans zaman takıntısı yok bu Ajda Hanım'ın oyle diyorlar doğru mu ?

25 Şub 2011
185
387
Cinsiyetiniz nedir?
Romantik mi yoksa değil mi Ajda hanım
Seans zaman takıntısı yok bu Ajda Hanım'ın oyle diyorlar doğru mu ?
Vallahi romantiklik ile yan yana gelmeyecek tek isimdir Ajda, ben her seferinde 2 saat için gidip, sabaha karşı zor kaçtım evinden zil zurna ve bacaklarım tutmaz halde… ilk seferi değişik geldi beklemediğimden( foruma üye değildi, bilmiyordum ne ile karşılaşacağımı) ama bir zaman sonra kafam kaldırmadı, odasında bile son ses tekno açıyor hanımefendi😝😝😝

osavcısı Çevrimdışı
9 Kas 2023
59
30
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vallahi romantiklik ile yan yana gelmeyecek tek isimdir Ajda, ben her seferinde 2 saat için gidip, sabaha karşı zor kaçtım evinden zil zurna ve bacaklarım tutmaz halde… ilk seferi değişik geldi beklemediğimden( foruma üye değildi, bilmiyordum ne ile karşılaşacağımı) ama bir zaman sonra kafam kaldırmadı, odasında bile son ses tekno açıyor hanımefendi😝😝😝
Hocam bana bir dm atabilirmisiniz lütfen.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar