Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muz34 Deneyimi

muz34 Çevrimdışı
7 Eyl 2019
93
316
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar

Nihal Hanım foruma gelmiş hoş gelmiş. Bende o zaman geçmiş deneyimimi yazmazsam bu tatlı kadına haksızlık olurdu. Kendisine görüşmek istediğimi belirten mesajı yazdıktan sonra randevumu ayarladım ve adrese ulaştım. Ben Marmaray ile ulaşımımı gayet rahat ve hızlı şekilde sağladım. Adresteki semte ilk defa gelmiştim çok hoşuma gitti. Çok güzel kafeler ve meyhaneler var herkese tavsiye ederim. Nihal’in ben hazırım gel demesiyle şirin bir apartmana giriş yaptım. Nihal beni kapıda gülen bir yüzle tamda istediğim şekilde karşıladı. Gerçekten güzel ve seksiydi.

Tam salona geçerken beni karşılayan jaguar kedi kim ulan bu lavuk bakışı attıktan sonra şık döşenmiş tertemiz düzenli salonunda kanepe de yerimi aldım. Nihal’in kahve ikramı teklifine olumlu yanıt verip kahveleri hazırlamaya gittiğinde yanıma gelen jaguara artistliğin bana sökmez Nihal’i çok beğendim benim keyfimi bozma dedikten sonra orta yolu bulduk, oda usulca yanıma oturdu. Kahveleri yudumlarken çok keyifli bir sohbete başladık. Kafa dengi biri ile sohbet etmek bu tarz görüşmelerde benim için oldukça keyifli oluyor. Sohbet keyifli kadın güzel ve seksi kedi ile de oynadım ve Nihal’in yönlendirmesi ile yatak odasında zevk ve keyif aldığım zamanı da geçirdim. Kendisine her şey için çok teşekkür ediyorum.

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
2,199
4,696
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
deneyiminiz için teşekkür ederiz
hayırlısı olsun

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Partner Nihal Çevrimdışı
28 Ara 2021
1,136
2,777
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese selamlar

Nihal Hanım foruma gelmiş hoş gelmiş. Bende o zaman geçmiş deneyimimi yazmazsam bu tatlı kadına haksızlık olurdu. Kendisine görüşmek istediğimi belirten mesajı yazdıktan sonra randevumu ayarladım ve adrese ulaştım. Ben Marmaray ile ulaşımımı gayet rahat ve hızlı şekilde sağladım. Adresteki semte ilk defa gelmiştim çok hoşuma gitti. Çok güzel kafeler ve meyhaneler var herkese tavsiye ederim. Nihal’in ben hazırım gel demesiyle şirin bir apartmana giriş yaptım. Nihal beni kapıda gülen bir yüzle tamda istediğim şekilde karşıladı. Gerçekten güzel ve seksiydi.

Tam salona geçerken beni karşılayan jaguar kedi kim ulan bu lavuk bakışı attıktan sonra şık döşenmiş tertemiz düzenli salonunda kanepe de yerimi aldım. Nihal’in kahve ikramı teklifine olumlu yanıt verip kahveleri hazırlamaya gittiğinde yanıma gelen jaguara artistliğin bana sökmez Nihal’i çok beğendim benim keyfimi bozma dedikten sonra orta yolu bulduk, oda usulca yanıma oturdu. Kahveleri yudumlarken çok keyifli bir sohbete başladık. Kafa dengi biri ile sohbet etmek bu tarz görüşmelerde benim için oldukça keyifli oluyor. Sohbet keyifli kadın güzel ve seksi kedi ile de oynadım ve Nihal’in yönlendirmesi ile yatak odasında zevk ve keyif aldığım zamanı da geçirdim. Kendisine her şey için çok teşekkür ediyorum.
Merhaba 😍 Çok naziksin. Seni tanımak apayrı bir keyifli. Zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım. Seni yolcu ettikten sonra da muzumu afiyetle yedim cok teşekkür ederim. Her zaman keyifle misafir edebileceğim nadir, nazik ve düşünceli bir beyefendisiniz efendim. Tekrar görüşmek dilegiyle Öpüyorum şimdilik 💋 Nezaketiniz için tesekkur ederim 💋💋

324ewdsfdsf

Herkese selamlar

Sevişmenize saglık🥰🥰🥰🥰❤️

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,585
2,531
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım İçin yaşayana yaşatana teşekkürler

hovarda Çevrimdışı
11 Haz 2010
611
127
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler sevgili Muz34. Bu vesile ile güzelim Nihale de bir selam vermek istiyorum. O bambaşka bir kadındır, empati yeteneği muazzam, güler yüzü aydınlık, sohbeti baldan tatlı, bilge ve candır, bendeki yeri doldurulamaz. :) Sevgiler

Partner Nihal Çevrimdışı
28 Ara 2021
1,136
2,777
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Paylaşım için teşekkürler sevgili Muz34. Bu vesile ile güzelim Nihale de bir selam vermek istiyorum. O bambaşka bir kadındır, empati yeteneği muazzam, güler yüzü aydınlık, sohbeti baldan tatlı, bilge ve candır, bendeki yeri doldurulamaz. :) Sevgiler
Uzunca düşündüm nasıl başlayayım cümleye diye. Önce cok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Senden duymak totomu ayrı bir kaldırıyor. Lafa değil söyleyene bakıyorum biliyorsun. Ayrıca sana olan hayranlığımı, özlemimi anlatmama gerek yok herhalde. Tabiri caizse "benim adamım" sizsiniz. Her yerinizden öperim :) Artık bir rakı içsek di mi :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar