Onur44
Normal Üye
- 22 Ocak 2021
- 15
- 38
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhaba. Forumdaki ilk görüşmemde, dün gerçekleşen o muhteşem başlangıç için Nihal hanım ile başlamanın ne kadar doğru bir seçim olduğunu fazlasıyla yaşadım. İlk deneyim olduğu için teyitleşmede ne kadar acemilik yapsamda bu acemiliğimi mazur görüp beni kabul ettiği için çok ama çok teşekkür ederim kendisine. Evin kapısı açıldığında nabzım 90 dan 130a fırladı resmen. O muhteşem sıcak karşılaması, içtenliği ve nezaketi beni benden aldı. Son derece tertemiz ve zevkli bir ortamda hoş bir sohbet ve harika ikramlariyla başlayan Nihal hanım, güzelliği adeta sardı sarmaladı beni. "Kacırayim mi seni" dediği an başlayan o büyülü an da nutkum tutuldu resmen. Yatağa geçtiğimizde o bal dudaklarla başlayan opusmemiz ve sonrasi icten ice beni erittigi muhtesem Oral'i ile başlangıç anlatılmaz yaşanır ya
sonrasında kucagimda butunlesen o muhteşem guzellik beni adeta ruyalar alemine götürdü. Finali Cim ile tamamladığımız o an benim hayatimdaki zirve andır o his o zevk benim zirve noktamdır. Saatlerin yetmeyeceği bu muhteşem Kadın adeta beni yeniden baştan yarattı. Bana bu anı yaşatan Nihal hanıma çok ama çok teşekkür ederim. Yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle Sevgiler Nihal hanım.