Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nihal ile muhteşem başlangıç

Onur44

Normal Üye
22 Ocak 2021
15
38
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba. Forumdaki ilk görüşmemde, dün gerçekleşen o muhteşem başlangıç için Nihal hanım ile başlamanın ne kadar doğru bir seçim olduğunu fazlasıyla yaşadım. İlk deneyim olduğu için teyitleşmede ne kadar acemilik yapsamda bu acemiliğimi mazur görüp beni kabul ettiği için çok ama çok teşekkür ederim kendisine. Evin kapısı açıldığında nabzım 90 dan 130a fırladı resmen. O muhteşem sıcak karşılaması, içtenliği ve nezaketi beni benden aldı. Son derece tertemiz ve zevkli bir ortamda hoş bir sohbet ve harika ikramlariyla başlayan Nihal hanım, güzelliği adeta sardı sarmaladı beni. "Kacırayim mi seni" dediği an başlayan o büyülü an da nutkum tutuldu resmen. Yatağa geçtiğimizde o bal dudaklarla başlayan opusmemiz ve sonrasi icten ice beni erittigi muhtesem Oral'i ile başlangıç anlatılmaz yaşanır ya :) sonrasında kucagimda butunlesen o muhteşem guzellik beni adeta ruyalar alemine götürdü. Finali Cim ile tamamladığımız o an benim hayatimdaki zirve andır o his o zevk benim zirve noktamdır. Saatlerin yetmeyeceği bu muhteşem Kadın adeta beni yeniden baştan yarattı. Bana bu anı yaşatan Nihal hanıma çok ama çok teşekkür ederim. Yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle Sevgiler Nihal hanım.

Partner Nihal Çevrimdışı
28 Ara 2021
1,136
2,775
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhaba. Forumdaki ilk görüşmemde, dün gerçekleşen o muhteşem başlangıç için Nihal hanım ile başlamanın ne kadar doğru bir seçim olduğunu fazlasıyla yaşadım. İlk deneyim olduğu için teyitleşmede ne kadar acemilik yapsamda bu acemiliğimi mazur görüp beni kabul ettiği için çok ama çok teşekkür ederim kendisine. Evin kapısı açıldığında nabzım 90 dan 130a fırladı resmen. O muhteşem sıcak karşılaması, içtenliği ve nezaketi beni benden aldı. Son derece tertemiz ve zevkli bir ortamda hoş bir sohbet ve harika ikramlariyla başlayan Nihal hanım, güzelliği adeta sardı sarmaladı beni. "Kacırayim mi seni" dediği an başlayan o büyülü an da nutkum tutuldu resmen. Yatağa geçtiğimizde o bal dudaklarla başlayan opusmemiz ve sonrasi icten ice beni erittigi muhtesem Oral'i ile başlangıç anlatılmaz yaşanır ya :) sonrasında kucagimda butunlesen o muhteşem guzellik beni adeta ruyalar alemine götürdü. Finali Cim ile tamamladığımız o an benim hayatimdaki zirve andır o his o zevk benim zirve noktamdır. Saatlerin yetmeyeceği bu muhteşem Kadın adeta beni yeniden baştan yarattı. Bana bu anı yaşatan Nihal hanıma çok ama çok teşekkür ederim. Yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle Sevgiler Nihal hanım.
Canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Her konudaki nezaketin tatlılığın için ben teşekkür ederim esas. Zarif hediyen ve harika el yazın için hem teşekkür hem tebrik ederim. Her zaman zevkle misafir etmekten mutluluk duyarım. Her şey gönlünce olsun. Sevgiler :love::love::love::love:😘😘😘😘

Livai Çevrimdışı
22 Nis 2022
120
219
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nihal hanım birtanedir🌻, sevişmenize sağlık 🙏

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,094
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar