taybay1
Normal Üye
- 17 Şub 2023
- 18
- 103
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Nihal ile yazışmamız kısa ve net oldu. İstediğim vakitte uygun olduğunu söyledi ve randevu oluşmuş oldu. Randevu için attığı konuma ulaştım. Sonra detay tarifi iletti. Giriş-çıkış sorunsuz. Hem metroya hem marmaraya 10-15 dk lık yürüyüş mesafesinde güzel ve temiz bir evde ağırlandım. Talep ettiğim şekilde giyinmişti bunun için de tekrardan teşekkürler.
Sohbeti çok hoş bir kadın kendisi. Evi gerçekten bugüne kadar gördüğüm en temiziydi belki de. 2 saat gayet akıcı ve hızlı geçti.
Özel anlar için de kendisi gayet istekli ve keyif almanızı isteyen bir moddaydı. Gerçekten keyif almış ve rahatlamış bir şekilde çıktım yanından. Umarım karşılıklı olmuştur bu keyif.
Nihal ile görüşmemiş olanlar için bu deneyimi kendilerine tavsiye ediyorum. Keyif alacağınıza inanıyorum.
Sohbeti çok hoş bir kadın kendisi. Evi gerçekten bugüne kadar gördüğüm en temiziydi belki de. 2 saat gayet akıcı ve hızlı geçti.
Özel anlar için de kendisi gayet istekli ve keyif almanızı isteyen bir moddaydı. Gerçekten keyif almış ve rahatlamış bir şekilde çıktım yanından. Umarım karşılıklı olmuştur bu keyif.
Nihal ile görüşmemiş olanlar için bu deneyimi kendilerine tavsiye ediyorum. Keyif alacağınıza inanıyorum.