Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme O Beden, o çehre, o ayaklar of ki of!

bluenike

Normal Üye
28 Ocak 2023
11
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sımsıcak bir İstanbul gününde klimanın altında pineklerken telefonumu karıştırıyordum ki, rastladığım eski bir yazışmanın etkisiyle Nilüfer'in hatırını sorma ihtiyacı hissettim (valla kötü bir niyetim yoktu:cool:). Bu "gafletten" bir saat sonra kendimi kapısında buldum (anlık durum için ayrıca teşekkürler!). Buldum bulmasına da, bir bombardıman başladı ki sormayın. Vay efendim sen neredesin, kaç yıl oldu...bir "söylenmedir" gidiyor. Dedim buradan çıkamayacağım, sal gitsin, atın ölümü arpadan...
Şöyle kabaca bir hesap yaptık ki, kadın haklı; böyle bir güzelliğe o kadar ara verilir mi hiç! Benim "kem, küm", "bırakmıştım bu işleri vs vs." tırıvırılarımdan sonra, küçük bir hasret giderme sohbeti, ardından malum sahne. Spor yapanlar bilir, beden bazen "çalışmaz". Yatak sporunda ise bedenden çok partnerin sözü geçer. Nilüfer buluşmaları bunun kanıtıdır. Bu yaşlı bedenden bile performans alır o. Kimbilir kaçıncı buluşmaydı dünkü...kendi açımdan ise en sarsıcısı ve doyumsuzu oldu, bitmesin istedim hiç ama yıllar zalim, kabul etmek gerek. İyi ki varsın canım, kendine iyi bak, bu kadar uzatmadan görüşmek üzere🥰

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,095
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

NİLÜFER Çevrimdışı
11 Ocak 2025
251
992
Sımsıcak bir İstanbul gününde klimanın altında pineklerken telefonumu karıştırıyordum ki, rastladığım eski bir yazışmanın etkisiyle Nilüfer'in hatırını sorma ihtiyacı hissettim (valla kötü bir niyetim yoktu:cool:). Bu "gafletten" bir saat sonra kendimi kapısında buldum (anlık durum için ayrıca teşekkürler!). Buldum bulmasına da, bir bombardıman başladı ki sormayın. Vay efendim sen neredesin, kaç yıl oldu...bir "söylenmedir" gidiyor. Dedim buradan çıkamayacağım, sal gitsin, atın ölümü arpadan...
Şöyle kabaca bir hesap yaptık ki, kadın haklı; böyle bir güzelliğe o kadar ara verilir mi hiç! Benim "kem, küm", "bırakmıştım bu işleri vs vs." tırıvırılarımdan sonra, küçük bir hasret giderme sohbeti, ardından malum sahne. Spor yapanlar bilir, beden bazen "çalışmaz". Yatak sporunda ise bedenden çok partnerin sözü geçer. Nilüfer buluşmaları bunun kanıtıdır. Bu yaşlı bedenden bile performans alır o. Kimbilir kaçıncı buluşmaydı dünkü...kendi açımdan ise en sarsıcısı ve doyumsuzu oldu, bitmesin istedim hiç ama yıllar zalim, kabul etmek gerek. İyi ki varsın canım, kendine iyi bak, bu kadar uzatmadan görüşmek üzere🥰
Çok teşekkür ederim bu güzel düşünceniz için,, bu kadar fit birini ilk kez görüyorum, yaşına kimse inanmaz bence onu hiç dile getirme, ben 43 diyorum, , tabi biraz fazla hanımcı biridir kendileri, yinede zamparalığa zaman bulur😉🙃 hoş geldin 😘

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
1,221
1,032
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, Nilüfer hn hakikaten çok hoş bir kadın, ayaklar, çehre sadece başlıkta geçmiş, fazla detaya girmemiş olsanız da anlaşılan özel anlarda da zirvelerde dolaştırıyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar