Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

O kadar güzelsinki çok çirkin kaldım yanında ❤

Demirtugay

Normal Üye
22 Ağu 2021
4
46
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne gözlerimi aldım senden ne de kendimi, eşsiz kıvrımlarını ezberlemek istedim, üzerine şiirler yazmak, çok çaresiz kaldım dişiliğinin karşısında... Naifliğin, inceliğin ve mutlu etme çaban, üstüne bu kadar güzel oluşun, hiç unutamayacağım anları hediye ettin bana dün akşam, teşekkür ederim.

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,604
2,491
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne gözlerimi aldım senden ne de kendimi, eşsiz kıvrımlarını ezberlemek istedim, üzerine şiirler yazmak, çok çaresiz kaldım dişiliğinin karşısında... Naifliğin, inceliğin ve mutlu etme çaban, üstüne bu kadar güzel oluşun, hiç unutamayacağım anları hediye ettin bana dün akşam, teşekkür ederim.
Paylaşım için teşekkürler

Vetmest Çevrimdışı
13 Mar 2022
45
91
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
4,381
3,618
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevişmenize sağlık

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Beni çok mutlu ettin bebeğim çok teşekkür ederim.🙏🏻💋 Böylesine ince ruh böylesine naif beyefendi de sensin tatlım.☺️😚 O kadar güzel ki okumalara doyamadım.🥰 Herşey için çok teşekkür ederim tekrardan.🫦🙏🏻 Bir sona ki mükemmel ötesi görüşmemize kadar 😘😘☺️💕💋💞🫦💕💋😚😚🫶🏻🫶🏻🫶🏻❤️💓💝💝💘💖💖💖💖❣️🌸🌸😊😊😗😗😊🌸🌸

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar