Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Oh my god !!! ben ne yaşadım böyle...

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
2,604
2,181
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kardeşim tamam olur yani , yani kadın diyorum olur gözü olur endamı olur fiziği olur , olur sonuçta 8 milyar insan var yahu kesin bir yerlerde vardır iyisi güzeli hırçını nazenini.

Ama yareppim sen nasıl bir güzelliksin be kadın, yahu gözlerime ulusa sesleniş konuşması yapmak istedim, " ulen bakın kör olasıcalar bakın, işte bu hayatınızın pik noktasıdır, artık bundan daha güzel bir şeye bakamacaksınız"

Neden mi, çünkü Ceylin her manada bir ceylan, yareppim kapı açılışında sözleştiğimiz gibi ( ki kendisininde kalbinden geçen oymuş ) fotoğraflarından beğendiğim mavi liseli kıyafeti ile karşıladı. Ama kalbim nasıl çarpıyor nasıl çarpıyor , dur diyorum Adil hopp kendine gel diyorum ama yok dinlemiyor içerde şu şarkı çalıyor.

(bkz:davul)

Güzel ceylanım muhteşem bir misafirperverlikle içeriye buyur ederken, ortamının temizliği şıklığı beni benden alıyor. Ben bu işlerde yeniyim sonuçta kimi evi daha temiz konseptini yarıştırmıyoruz ama aydınlık temiz evler insanda bir ferahlık ve rahatlama duygusu oluşturuyor. Ki güzel gözlümün yanında hitler olsa rahatlar o derecede muhteşem gözleri var. Ben hatta 1-2 dakka affetsin dalıp gittim onda, uzun uzun yahu ben kim köpek demedim değil. Ama müsaade ile geçtik mabed-i kübraya.

Arkadaşlar seks genel olarak eğlenceli bir aktivitedir. Bu bilgiyi cebimize alalım. ama kardeşim yahu ben,sen o aman allahım klavyeyi şaşırdım. yahu bu nasıl bir oral sekstir. hazların en büyüğünü yaşatırken bir de güzel gözleri iel süzmesi yok mu yahu cennet varsın olmasın bırakın ben ceylin ile kalayım.
Sohbeti , ceylinin fotoğrafları ne kadar kışkırtıcı ne kadar sexy ise ,ondan on kat daha iyi olan sohbeti ,sesi, sayesin de de karşınızda gerçekten dolu dolu akıllı bir kadın ile konuştuğunuzu hissediyorsunuz. Tabi tüm bu sohbet faslı sürekli ellerimizin birbiri üzerinde değmesi ile devam ettiğindne çok geçmeden bizim ufaklık bir kalkışma ile olaya dahil olmak istedi. (nitekim olduda )

The End

neyse gene fazla yazdım ama yahu daha bir bu kadar daha yazasım var aslında söylenecek tüm güzel cümleler senin olmalıymış gibi hissediyorum Ceylincim. Senin için söylenene tüm güzel şeylerin 1000 katını hak ediyorsun az bile söylemişler.

Söz veriyorum bir daha ki gelişimde sana masaj yapacağım :)

Öpüyorum bal dudaklarından. Herşey için çok teşekkür ederim.

Not: ben emoji pek kullanamıyorum uygun gören arkadaşlar aralara bolca öpücük lü ve kalpli emoji sıkıştırabilir.
İyi kalpten gitmedin hop Ceylin yanına şaka Bir yana paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık olsun diyorum 🙂

SARGERAS Çevrimdışı

SARGERAS

Normal Üye
5 Kas 2010
39
71
Konu başlığı düzenlendi. Dikkat edelim lütfen.

zmpara35

Normal Üye
22 Kas 2021
12
6
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Lütfen İZMİRE tekrar geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar