- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim detay önemlibu nasıl bir güzellik detayı böyle
Ama ama...okula böyle gidiyorlar bizim okulda böyleo kadar muhteşem ki , okula böyle gitmesen mi acaba , ben bişey demiim Cem Yılmaz desin ( valla hiç günahım yoktur )
Sıra mu arkadaşım ama baştan diyeyim rahat duramam ki
Hala geç kalmis sayılmazsınızOff off lisede hayatımın daha aktif olmayışından dert yanıyorum şimdi ama gerçi bundan sonrasını değiştirebilirim belki...![]()
Olur buyrun gelin size bir ders vereyimBeraber ders çalışmak istiyorum![]()
Beni bulmak hiç te zor değil bir telefon kadar yakınımİzmir'deki tüm liseleri gezmeye gideceğim yarın bakalım hangi lisedesiniz @Cansel Ulusoy hanımefendi
Alırlar bebeğim ben yardımcı olurum sanabenide alırlar mı o okula![]()
Olur tabiki gelmeden önce yazarsınız giyerimİlk görüşmemizde bu kıyafeti canlı görmek istiyorum.
Bayıldım![]()
Merhaba hangi okula gidiyordunuz. Bende kaydımı oraya aldıracağım.
bence sen bu soğukta evde otur okula gitme üşütür hasta olursun meleğim
Yok, bu çocuk okumaz, ben poposundan anlarim.
İzmir hayat meslek lisesiMerhaba hangi okula gidiyordunuz. Bende kaydımı oraya aldıracağım.🌶🌶
Çok teşekkür ederimÇok başarılı..
Ben nasıl kaçırmışım daha önce ya.
Elinizdeki kitabı da esgeçmemek lazım. Size karşı olan hislerimi katladı.![]()
Bencede karışacakDerste sıraların altında trafik çok karışacakKalemini yere mi düşürenler istersin yoksa ayakkabısı mı çözülenler bilmiyorum
![]()
Neden ki eteğim çok mini diye mi...bence sen bu soğukta evde otur okula gitme üşütür hasta olursun meleğim❤
Bilmem kiÇoraplar da Deutchland mı sanki...
Çok teşekkür ederimÇok başarılı, bende atlamışım, bayıldım![]()
Hahahaa beraber yaşlanırız ozamanÖmür boyu okurum ben o okulda![]()
Okumam demi...Yok, bu çocuk okumaz, ben poposundan anlarim.![]()
çok güzel bir etekmiş
Okulun yolunda denk gelebilir miyiz
Eğer iş yeriniz okulumun önünden geçiyorsa mutlaka denk gelebilirizOkulun yolunda denk gelebilir miyiz
Tamam ederimOkul’a giderken dikkat et , kardırmasınlar seni
Ne kadar sokak varsa geçeceğim kokunla bulacağım seniEğer iş yeriniz okulumun önünden geçiyorsa mutlaka denk gelebiliriz![]()
Hadi bakalım bulabilcekmisinNe kadar sokak varsa geçeceğim kokunla bulacağım seni
Ahhh o kokuyu bir içime alayım küçük fanusa koyup kolye takıp gezeceğim onunla ondan sonra seni bulmak kolayHadi bakalım bulabilcekmisin![]()
Yanyana gelince o kokuyu güzel güzel duyarsın merak etmeAhhh o kokuyu bir içime alayım küçük fanusa koyup kolye takıp gezeceğim onunla ondan sonra seni bulmak kolay
Sen hasta olma bebeğimNeden ki eteğim çok mini diye mi...yok yok hasta olmam ben merak etme
![]()
Çok düşüncelisin tatlım teşekkürlerSen hasta olma bebeğim❤❤
Kokuyu nasıl içime hapis edeceğim bak sen o zaman gör kolye mecbur ne yapayım sensiz liğe alışamam ki benYanyana gelince o kokuyu güzel güzel duyarsın merak etmekolye mi yapacaksın
![]()
Ne zaman isterseniz size ders verebilirimDers alabilirim![]()
Çok güzel içine çektinKokuyu nasıl içime hapis edeceğim bak sen o zaman gör kolye mecbur ne yapayım sensiz liğe alışamam ki ben
Cehennem meleği benİzmir'in meleği gene yakmış ortalığı![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!