- 25 Nis 2021
- 219
- 350
- 46
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Özgeeeeee,sonunda Özgelendim.

Şubat ayının ortasını, henüz gecmistik ,Özge, Varol buluşması gerçekleşti.
Yaklaşık bir yıla yakın oldu, tanışıp, konuşalı,fakat o buluşma günü, çeşitli aksilikler nedeni ile bir türlü gerçekleşmemişti.,taki o güne kadar

Artık yok görüşme olmayacak bir kurban kestireyim,adak adayım dedim Özgeye,oda bende ortak olayım hayrim olsun dedi
Derken gelen bir Watsab mesajı ile irkildim Özgeden geliyordu mesaj ,bir tarih vermiş o tarihde buluşma ve görüşme için sende uygunsan görüşelim diye
O tarihde bana uymadı iyimi,

Yalnız bir kontra yapıp o tarihden sadece üç gün sonrasına yer ve mekan değiştirip,yeni görüşme günü sundum
Görüşme günü ve zamanı konusunda mutabık kaldık
Lakin yine bir aksilik çıkmasın diye ince eleyip sık dokuduk tabiri caizse
O kadar bekledikten sonra görüşmenin kısa olacağını dusunmediniz umarım

Evet uzun soluklu bir güzel görüşme için,otele yerleşip bilgileri ,kendisine ilettim, güzel bir o kadar da anlayışlı,ve mutavazi bu güzel kadın'da ,bu sefer de bir aksilik olmasın,geç kalmayayim, trafik olmasın diye erkenden gelmiş zira görüşme Asya kıtasında olacaktı.
Beni ve Görüşme saatini beklemiş güzelim
ya
Ne kadar hoş ve güzel bir düşünce ,
Odanın zili çalıp kapıyı açtığımda,güzel renkli gözler ile bana bakan ve gülen bir çift göz ile karşı karsiyayim artık ,evet bu sefer olmuştu bulusmustuk ,

Hep anlatılır ya Ebru Şallı benzerliği,, gerçekten, renk tonu farklı da olsa benziyor,lakin,Ebru Şallı dan daha güzel vücut ve yüz hatları,
Cennetten bir huri gelmiş sanki

Muhabbeti güzel, anlayışlı,ilgili,ve mutavazi,o güzellik bazılarında olsa havalar 1500 olur derler ya,
Özge için bu geçerli değil, alçak gönüllü,sevgi dolu kalbi var ,
Özel anlara gelince Banyoda hazırlanıp yanıma geldiğinde kalbimin ritmi hızlanmış ufak dokunuşlar ve öpmeler ile artık bu güzel hatunun kollarına bıraktım kendimi, artık sarmaş dolaştık,ayakda başlayan ve yatakta devam Eden aksiyonlar ile bir güzel sevistik,
Zevk veriyor ve zevk alıyordu ,sexide zevkli,muhabbetide
Gece boyunca muhabbet,ve çeşitli pozisyonlar eşliğinde ,zevkli bir gece yaşattı bana.
Yaşadığımız iki teknik aksaklık içinde anlayışı için tesekür ederim, ayrıca

O gülen gözlerin hep gülsün,yüzün hiç solmasın, papatya kadar narin bir çiçek
Umarım yine görüşüp bulusabiliriz

Her yerinden
Yalnız o gece ne mektup yazdım sana
Uyutmadin kız beni

Şubat ayının ortasını, henüz gecmistik ,Özge, Varol buluşması gerçekleşti.

Yaklaşık bir yıla yakın oldu, tanışıp, konuşalı,fakat o buluşma günü, çeşitli aksilikler nedeni ile bir türlü gerçekleşmemişti.,taki o güne kadar

Artık yok görüşme olmayacak bir kurban kestireyim,adak adayım dedim Özgeye,oda bende ortak olayım hayrim olsun dedi

Derken gelen bir Watsab mesajı ile irkildim Özgeden geliyordu mesaj ,bir tarih vermiş o tarihde buluşma ve görüşme için sende uygunsan görüşelim diye

O tarihde bana uymadı iyimi,

Yalnız bir kontra yapıp o tarihden sadece üç gün sonrasına yer ve mekan değiştirip,yeni görüşme günü sundum
Görüşme günü ve zamanı konusunda mutabık kaldık

Lakin yine bir aksilik çıkmasın diye ince eleyip sık dokuduk tabiri caizse

O kadar bekledikten sonra görüşmenin kısa olacağını dusunmediniz umarım

Evet uzun soluklu bir güzel görüşme için,otele yerleşip bilgileri ,kendisine ilettim, güzel bir o kadar da anlayışlı,ve mutavazi bu güzel kadın'da ,bu sefer de bir aksilik olmasın,geç kalmayayim, trafik olmasın diye erkenden gelmiş zira görüşme Asya kıtasında olacaktı.

Beni ve Görüşme saatini beklemiş güzelim

Ne kadar hoş ve güzel bir düşünce ,

Odanın zili çalıp kapıyı açtığımda,güzel renkli gözler ile bana bakan ve gülen bir çift göz ile karşı karsiyayim artık ,evet bu sefer olmuştu bulusmustuk ,

Hep anlatılır ya Ebru Şallı benzerliği,, gerçekten, renk tonu farklı da olsa benziyor,lakin,Ebru Şallı dan daha güzel vücut ve yüz hatları,
Cennetten bir huri gelmiş sanki

Muhabbeti güzel, anlayışlı,ilgili,ve mutavazi,o güzellik bazılarında olsa havalar 1500 olur derler ya,

Özel anlara gelince Banyoda hazırlanıp yanıma geldiğinde kalbimin ritmi hızlanmış ufak dokunuşlar ve öpmeler ile artık bu güzel hatunun kollarına bıraktım kendimi, artık sarmaş dolaştık,ayakda başlayan ve yatakta devam Eden aksiyonlar ile bir güzel sevistik,
Zevk veriyor ve zevk alıyordu ,sexide zevkli,muhabbetide

Gece boyunca muhabbet,ve çeşitli pozisyonlar eşliğinde ,zevkli bir gece yaşattı bana.

Yaşadığımız iki teknik aksaklık içinde anlayışı için tesekür ederim, ayrıca

O gülen gözlerin hep gülsün,yüzün hiç solmasın, papatya kadar narin bir çiçek
Umarım yine görüşüp bulusabiliriz

Yalnız o gece ne mektup yazdım sana
Uyutmadin kız beni