- 13 Nis 2019
- 461
- 685
- Cinsiyetiniz nedir?
Özge hanım ile birkaç gün önceden ayarladığımız randevuyu bugün gerçekleştirdik. klasik olarak genel bilgileri vereyim zaten bahsedilen şeyler birçoğu. Ben Avrupa yakasını çok bilmiyorum ancak merkezi bir konumda ve ulaşım açısından kolaylıkla bulunabilecek bir konumda. Yoğun saatlerde taksi bulmak sıkıntı olabiliyor özellikle köprü geçişi de yapıyorsanız, onun dışında toplu taşıma güzergahları da zaten çok yakın. Özel araçla gidenler içinde merkezi noktada olmasından ötürü park yeri çok sorun olmaz sanırım. Eve giriş-çıkış ve diğer görüşme parametreleri ilgili hiçbir sorun yaşamadım. İletişimimiz görüşme öncesi ve sonrası sade ve amaca uygundu. Kendisinin benden ricalarını anlayışla karşıladığım gibi benim sorularıma ve ricalarıma da aynı nezaket ile karşılık buldum.
Uyum anlamında kendisi ile çok çabuk anlaştık gibi güzel ve samimi bir sohbetimiz oldu... Bir süre sohbet ettik, ikramları ve nezaketine kendi güzelliği de eklenince güzel dakikaların başlaması da kaçınılmaz oldu. 2 saatlik görüşmemiz de benim adıma gayet keyifli oldu. Mutlulukla ayrıldım yanından. Muhtemelen bu söylenmiştir, fotoğraflardan daha fazlası, beklendiğinizden daha "saf bir güzellik" ile karşılaşacaksınız.
Tekrar görüşme fırsatım olursa muhakkak görüşmek isterim.
Zaten güzel anlarımız yarım kaldı
(Olumsuz anlamda söylemiyorum aramızdaki özel bir durumdu). Bir sonraki görüşmemiz güzel başlayan bu tanışma görüşmesini benim için çok daha yukarılara taşıyacaktır. ( Şu an az yukarıda demek istemiyorum.) Kusursuz bir görüşme yaşadığımın altını çizmek isterim. Kendisiyle görüşmek isteyenlerinde gidip görmelerini tavsiye ederim.
Özge'ye görüşme süresince yaşadığımız her şey için çok teşekkür ederim. Her şey gönlünce olsun.
Uyum anlamında kendisi ile çok çabuk anlaştık gibi güzel ve samimi bir sohbetimiz oldu... Bir süre sohbet ettik, ikramları ve nezaketine kendi güzelliği de eklenince güzel dakikaların başlaması da kaçınılmaz oldu. 2 saatlik görüşmemiz de benim adıma gayet keyifli oldu. Mutlulukla ayrıldım yanından. Muhtemelen bu söylenmiştir, fotoğraflardan daha fazlası, beklendiğinizden daha "saf bir güzellik" ile karşılaşacaksınız.
Tekrar görüşme fırsatım olursa muhakkak görüşmek isterim.

Özge'ye görüşme süresince yaşadığımız her şey için çok teşekkür ederim. Her şey gönlünce olsun.