Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özge Parlak Güzelliği

Blackvnm Çevrimdışı
15 Mar 2021
157
322
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Son eklediği fotoğraflar ile oldukça merakımı cezbeden Özge Hanım ile Whatsapp üzerinden hızlı bir iletişim sağlayarak görüşmemizi ayarlayabildik.

Konum olarak Şişli'de merkeze oldukça yakın mesafede bulunuyor. Verilen adres ile evi çok kolay bir şekilde bulabiliyorsunuz. Evin içerisi gayet temiz. Rahat etmemeniz için bir sebep göremedim.

Kendisi ile ilgili olarak, başka bir referansı okurken Ebru Şallı'nın gençliği benzetmesini görmüştüm. Kapıda karşıladığı anda özellikle bu referansları da okumuşsanız sizin de aklınıza Ebru Şallı geleceğine gayet eminim. Yüz hatlarının keskinliği oldukça benzerlik gösteriyor. Fizik olarak ise Ebru Şallı'nın gençliğinde squat sanki pek revaçta olmadığından dümdüz kalçaları vardı diye hatırlıyorum bu açıdan şuan ki Özge'nin, Ebru Şallı gençliğinden daha hoş bir fiziğe sahip olduğunu söyleyebilirim. Kıyaslandığı kişiye bakınca da, kendisine güzel dememek pek mümkün değil ;)

Salondaki tatlı sohbetimizi bölüp "içeriye geçelim" dediğinde, hatırlatmama veya belirtmeme gerek kalmadan kendisinin kıyafet tercihi sorması benim için ince ve güzel bir detay. Tabi böyle sorunca da insan karar veremiyor orası ayrı 😂 Yatak kısmı beni oldukça tatmin etti. Ne yapalım, nasıl yapalım diye sormadan doğal şekilde akışına bırakarak ilerlenmesini daha çok seviyorum ve aynen de bu şekilde ilerledi.

Tereddütsüz bir biçimde, görüşmekten en memnun kaldığım hanımefendilerden birisi olduğunu söyleyebilirim. Forumda hakkında yazılan referans sayısından fazlasını hak ettiğini düşünmekteyim. Güzelliğe düşkün bir terazi burcu olarak ileriki tarihlerde tekrar görüşmek isterim.

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
1,101
904
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı anlattign icin teşekkür ederim özge hnm mükemmel bir hanmefendi twittwrdan cok iyi biliyorm kendisini❤❤

8 Kas 2020
282
501
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşeklürler. @ÖZGE hanım ile görüşeceğim ilk fırsatta. Kendisi çok ilgimi çekiyor merak ediyorum.

ozie79 Çevrimdışı
7 Ocak 2010
142
104
paylaşım için teşekkürler
birini tanımadan merak ve özlem hissediyorum umarım en kısa sürede tanışabiliriz

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
453
496
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı anlayımlar ve görüşmek için yaşayanı ve yaşatanı tebrik ederim. 👏🏻

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,909
10,105
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar