- 21 Tem 2019
- 142
- 408
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İstanbul'da, sonbahar...
Selam forum ahalisi herkese kolay gelsin hâlâ buralardayım
hastalık, risk artıyor vs soğuklar geldi derken vitesi düşürmüş rõlanti de gidiyordum fazla görüşme yapmadan derken yasaklar açıklandıktan sonra kapanış yapıp
kış uykuma geçeyim diye düşünüyorum
malum yolcu gemisi 🛳 sektörü kötü etkilendi bende sonkez kendimi ödüllendireyim dedim müsait pembislerden uzun zamandır programlar yapıp görüşemediğim özge hatun la görüştüm bugün..Mecidiyeköy deyim kısa bi işim var sonra napayim diye düşünürken yasaklar geliyor vs aklımın köşesinde özge var Whatsap tan Selam verdim.. Kendimi tanıtınca aa o senmiydin diye başlayan yazışma
randevuyu kapmamla sonuçlandı bi kaç saate adrese gittim ama baya zor buldum
Navigasyon un beceriksizliği.. geldim kapıdayım mesajları.. yukarı çıktım kapı açıldı içeri geçtim
bir güzel minyon bayan karşıladı beni özge Hn
salona geçtik güzel bi tanışma faslı ikramlar vs konuşurken gözlerimle özgeyi süzdüm hafif hafif.. Fit bir vücuda sahip güzel hatun aramızda güzel Bi etkileşim başladıktan sonra sohbete yatak odasında devam etmeye karar verdik 
fermuarlı sexy bi kıyafetle çıka geldi yan odadan
(genelde pek istekte bulunmam kıyafet olarak partner lerden ama hoş oluyor tabiki görünce )birbirimizin keyfine vardik değişik pozisyonlarda geç bir tanışma oldu ama güzel oldu özgeyle vakit kavramı kayboluyor sıcak saatler çabuk geçti sohbeti ve yatak performansı yanıltmadı 
bir sonraki görüşmede kalan bir kaç konunun daha üstünden geçeriz umarım...Bu arada Incall beklediğim için kendime kızdım, tesadüfi olarak 1 yıldır otelde kalmadim son 5 aydır da hastalıktan dolayı buna devam ettim ama hayat devam ediyor bazen es vermek gerekiyor ev görüşmesine kısmetmiş.. bu soğuk Kasım gününü güzel bir güne çevirdin benim için teşekkürler özge okuyan forumdaslara da teşekkürler 10 senedir kış görmeyen biri olarak alışmaya çalışıyorum kalın sağlıcakla..

Selam forum ahalisi herkese kolay gelsin hâlâ buralardayım