Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Pamuk şekeri

Majest

Normal Üye
8 Ocak 2022
30
89
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Kısa bir iş sebebiyle İzmire gelmiştim ve Cansel hanımla iletişime geçtim. Hızlı ve olumlu bir iletişimle görüşme ayarladık.
Keyifli bir görüşme oldu benim için,
uzun saatler boyunca bir bakış uzaklıktaki yanınızdan kaybolmasını istemeyeceginiz bir hanımfendi.
Önceden konuştuğumuz isteklerim için mükemmel hazırlanmıştı. Görüşme sırasında da, ilk defa görüşmemize rağmen bana güzel bir uyumla eşlik etti.
Başka bir uygun zamanda, farklı bir akış içinde ve bu sefer uzun bir benzersiz deneyim yaşamak isterim.
Kıymeti bilinecek kişilerden:)

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar,
Kısa bir iş sebebiyle İzmire gelmiştim ve Cansel hanımla iletişime geçtim. Hızlı ve olumlu bir iletişimle görüşme ayarladık.
Keyifli bir görüşme oldu benim için,
uzun saatler boyunca bir bakış uzaklıktaki yanınızdan kaybolmasını istemeyeceginiz bir hanımfendi.
Önceden konuştuğumuz isteklerim için mükemmel hazırlanmıştı. Görüşme sırasında da, ilk defa görüşmemize rağmen bana güzel bir uyumla eşlik etti.
Başka bir uygun zamanda, farklı bir akış içinde ve bu sefer uzun bir benzersiz deneyim yaşamak isterim.
Kıymeti bilinecek kişilerden:)
Seni tanımak çok güzeldi 🥰🥰 benim içinde çok güzel bir görüşme oldu istediğin şeyler bana uyan şeyler olduğu için hiç sorun yok 🥰🥰🙏🙏biraz anlık bir program oldu ama çok güzeldi🤗🤗çok tatlı ve kibar bir partner ile tanışmış oldum bende herşey için teşekkürler seni misafir etmek benim içinde harikaydı güzel düşüncelerin ve harika yorumun için çok,çok teşekkür ediyorum umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz 🥰🥰🥰 hayat ne gösterir bilemeyiz 😉😉 uzun ve güzel kıymeti bilinir harika görüşlere diyorum kocaman öpüyorum seni 💋💋💋💋 hoşçakal ❤️❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar