Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Offf offf yakıyosun yine izmiri güzellik
Her zaman ki gibi çoook seksisin @Kayla bebeğim
İstek üzerine liseli![]()
Güzel kombini İyi keyifler olsun Kayla hanım yakışmış
Bunu gören partner ışık hızına çıkmıştır
Vücut
Çok yakışmış,zaten size ne yakışmıyor ki @Kayla
Liseli denince gri pantolon lacivert ceket akılda varken , şimdi akılda başka birşey kalacak desene…
Offf offf yakıyosun yine izmiri güzellik❤❤
Tesekkür ederimGüzel kombini İyi keyifler olsun Kayla hanım yakışmış![]()
Çok teşekkür ediyorum aaa şimdi merak ettim acaba nehiç liseli fantezim yokken sayenizde o da lugatıma girdi. her giydiğiniz ayrı güzel, ayrı seksi duruyor. ama ben buluşmamızda yine de farklı bir istekte bulunacağım![]()
![]()
![]()
![]()
Liseli denince gri pantolon lacivert ceket akılda varken , şimdi akılda başka birşey kalacak desene…![]()
Ben hiç bekletmem mesela sen hazırım dediğin an kapıyı tıklarım![]()
Yaaaa tesekkurler
Tesekkurler bir gün tanısma fırsatımız olursa sizin içinde istediğinizi giyerim belirtmem yeterçok şanslı adammış partnerin
Tek kelimeyle ‘çatir çatır ‘ bu bir kelime gerisini sen hesap et
sizin diğer paylaşımlarınıza yazdığım comment lerden belki bir ipiucu çıkar. yok kasakıycam derseniz. whatsapp üzerinden haberleşiriz. sevgilerÇok teşekkür ediyorum aaa şimdi merak ettim acaba ne![]()
Ben de üniversiteli .
içinde sen olduktan sonra her kostüm güzelTesekkurler bir gün tanısma fırsatımız olursa sizin içinde istediğinizi giyerim belirtmem yeter![]()
TesekkürlerPartneriniz çok şanslı, darısı başımıza diyelim![]()
Afet afet
EvetPartner biliyor bu işi![]()
Tek kelimeyle ‘çatir çatır ‘ bu bir kelime gerisini sen hesap et)
Ozaman WhatsApp bbulamam belki sonra bulana kadar takarımsizin diğer paylaşımlarınıza yazdığım comment lerden belki bir ipiucu çıkar. yok kasakıycam derseniz. whatsapp üzerinden haberleşiriz. sevgiler![]()
Ben de üniversiteli .
Sarılsam mi? Arkadan sessizce![]()
Ayyiçinde sen olduktan sonra her kostüm güzel![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!