- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Az önce siyah dediniz amaaa yaaa karar verin şimdi kırmızı diyorsunuzSana kırmızı çok yakışıyor![]()
Böyle güzel seksi kırmızı ateşli sürpriz sadece senden gelir seksi kraliçe resmen kudurtma makinası amaKırmızıyı sevdiğimi söylemişmiydim
![]()
Çok çok teşekkür ederim çok naziksinizSiz güzelsiniz, o sebeple her renk yakışıyor size
Tanışmayı çok isterim ama izmirdesiniz, bence istanbula taşınmalısınız
Şaka bir yana çok güzel bir hanımefendisiniz, tanışabilmek dileğiyle![]()
Canım benim çok teşekkür ederimBöyle güzel seksi kırmızı ateşli sürpriz sadece senden gelir seksi kraliçe resmen kudurtma makinası ama![]()
Yok yok sen kudurtmadan da fazlasın da işteCanım benim çok teşekkür ederim
Bir an için kurutma makinası olarak okudum yazıyı![]()
Teşekkürler sizede iyi gecelerTeşekkürler, iyi geceler
Yok yok sen kudurtmadan da fazlasın da işte![]()
Sen birde kendini benim gözümden görsen offfff bu ne beeee dersinNerden anladın kii
ordan öyle mi görünüyor
![]()
Söylemene gerek yokki canısı zaten belli ediyor kendiniKırmızıyı sevdiğimi söylemişmiydim
![]()
Hahahaaa işte herkes kendi gözünden bakıyor haklısınSen birde kendini benim gözümden görsen offfff bu ne beeee dersin![]()
Sen biliyordun demi kuşum benim seni ve kırmızı sevdiğimiSöylemene gerek yokki canısı zaten belli ediyor kendini![]()
Sen uffff diyorsan ben neler diyorum düşün yaktın beni ne hale getirdin ZALIMMHahahaaa işte herkes kendi gözünden bakıyor haklısınama bazen bende kendime uffff beeee diyorum
![]()
Biliyorum tabi tatlımSen biliyordun demi kuşum benim seni ve kırmızı sevdiğimi![]()
beyaz tenine kırmızı çok yakışmış kırmızı beyazKırmızıyı sevdiğimi söylemişmiydim
![]()
çok sexy bir güzellik bende sizi sevdimKırmızıyı sevdiğimi söylemişmiydim
![]()
Ben ufff demiyorum sen diyorsun yaktım geçtim kül ettimSen uffff diyorsan ben neler diyorum düşün yaktın beni ne hale getirdin ZALIMM![]()
![]()
Türk kızı olmak güzel bu bayrağın altında yaşamak dahada güzel gurur vericibeyaz tenine kırmızı çok yakışmış kırmızı beyazbu arada favori hayvanı boğa olan bir insan olarak kırmızının yeri bende ayrı
![]()
Korkma, TitreTürk kızı olmak güzel bu bayrağın altında yaşamak dahada güzel gurur vericibende kırmızıyı çok severim
boğa mı...biraz korktum kırmızı sevmesem mi acaba
![]()
Teşekkür ederim bende seni sevdimçok sexy bir güzellik bende sizi sevdim
Titrettin beniKorkma, Titreişin şakası bir yana kimseyi zor durumda bırakacak bir hareket yapmam
Kırmızı severim daha çok kadınlarda
![]()
Biliyorum hatta yenisi geliyor sinemaya nerede sarı giyen kız görsem istemsizce Titirettin beni demek istiyorumTitrettin benibiliyormusun o filmi
bir an gözümde canlandı
Seni biliyorum merak etme bende sen sevdigin için kırmızıyı daha da çok sevdim![]()
Aman dikkat et başına bir iş gelmesin titricem derkenBiliyorum hatta yenisi geliyor sinemaya nerede sarı giyen kız görsem istemsizce Titirettin beni demek istiyorum![]()
maceraya gerek yok bence deAman dikkat et başına bir iş gelmesin titricem derken![]()
Kesinlikle hiç gerek yokmaceraya gerek yok bence de![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!