- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
TeşekkürlerSanırım perde açılınca güneşten daha parlak bir güzellik çıkacak ve bir an kör olucaz
Gözlerim kamaştı perdenin arkasında yıldız gibi parlayan çok seksi bir pembiş var sanki
Gözleriniz çok iyi görüyor...Gözlerim kamaştı perdenin arkasında yıldız gibi parlayan çok seksi bir pembiş var sanki![]()
Aman dikkat edin üstünüze düşmesinBir metot parçası var bence![]()
Bir defada bitirmesin ama o pembiş beni. Daha sonra ne yiyecek sonraGözleriniz çok iyi görüyor...teşekkürler
o pempiş sizi yer... yer...
![]()
Ama beyaz bir şey yok üstümde bu defa hattaaaa hiç birşey yok üstümdeBeyazlar içinde melek gibi olan cansel ulusoy var kesin❤❤❤
Yok yok merak etme azcık azcık yicemmmBir defada bitirmesin ama o pembiş beni. Daha sonra ne yiyecek sonra![]()
Teşekkür ederim cansınYok yok merak etme azcık azcık yicemmm![]()
Yok yok kesinlikle açmam sen merak etme
Tamammm çok kısa sadece sizin için güzel bir görsel çekmek için durdumYalnız fazla durmayın orada, perde alev almasın![]()
Çok teşekkür ederimYinede perdenin arkasında güzel görünüyor sun
TeşekkürlerRica ederim birgün yolunuz düşerse İstanbul sabırsızlıkla bekliyorum
Cansel in parlaklığı güneşle yarışır
Bilgi yok ozaman merak kalmaz gelince söylerimTüh kaçırdık desene hicde Bilgi vermiyorsun![]()
Teşekkür ederimCansel in parlaklığı güneşle yarışır![]()
Güneş aydınlatıyor du ben ise odayı ısıtıyordumGüneşmi odayı aydınlatan yoksa güzelliğinmi❤![]()
İkişer, üçer hatta en hızlı kaçar sayılıyorsa okadar hızlı saymalısınGünleri sayarım hızlı hızlı![]()
Gir içeri gir komşular görecek kız
Gerçekte görmemiştir ne fantazi oldu perde içindePerde perde böyle ilgi alaka görmedi
Ahhh güzel İzmir yaktın kavurdun bizi.
Ama bu soğuk havada İzmir bı zahmet yaksın ortalığıAhhh güzel İzmir yaktın kavurdun bizi.
Hahahaaa valla bende merak ettim bilmiyormusunuz deyelim bakalım hangisi olcakasil soru acaba perdeyi acinca gozumu ilk hangis sey kamastiracak? Gunes mi yoksa sen mi? uhhh valla gerctekten merak ettim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!