Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Perfection

expert

Normal Üye
11 Haz 2015
21
64
Cinsiyetiniz nedir?
Ben sözcüklerden pek öyle anlayan biri değilim, havalı ifadeler; cilalanmış referans metinleri, özenle dikkat edilmiş söylemler, yapamıyorum. Sanırım yetenekli değilim bu konuya. Zaten ondandır diye düşünüyorum, bir süredir buraya üye olmama rağmen sadece bir gönderim var, o da başka bir referans metni. Yazdıklarımdan çok fazla gördüklerim oldu, hep memnun kaldım, hiçbir sorun yaşamadım hiçbir zaman. Kimse hakkında olumsuz konuşamam. Ancak bugün ne kadar olumlu konuşursam konuşayım kendimi tam ifade edemeyeceğim bir görüşme yaşadım Buse ile.

Hikayesi de ilginç oldu görüşmemizin. Bugün akşam üstü kararlaştırılmış başka bir randevunun karşı tarafın sessizlik yoluyla iptal etmesi ve randevu saati çok geçmesine rağmen hiçbir şekilde ulaşılamaması ile arayışa koyuldum. (Buradan veya başka bir yerden olduğu, veya kim olduğu hakkında bir bilgi vermeyeceğim. Konumuz bu değil çünkü.) Daha önce hiç görmemişim bile Buse'yi, benim dikkatsizliğim. Ama iyi ki dikkatim bugüne denk gelmiş.

Suadiye'nin Suadiye olduğu zamanlardan, mimari tarihimizin kaybolmakta olan yakın dönem eserlerinden bir binaya girerken anlıyorsunuz zamanınızın güzel geçeceğini; hele benim gibi çocukluğunuz ve gençliğiniz oralarda geçtiyse. Nadir bir zevke adım attığınızı her an hissediyorsunuz bugün tanınmaz hale gelmiş sokaklardan Buse'nin evine doğru yönelince.

İçeri girdiğiniz anda ise zor bulunacak iyimserlik ve iyi kalplilikte, size sevildiğinizi, önemli olduğunuzu hatırlatan karakteriyle Buse sizi karşılıyor. Sonrası ise sağlaması oldukça kolay bir uyuma kalmış. Kendi tanışma görüşmelerimde benim cinsellik açısından neredeyse hiç beklentim olmaz normalde, iki kişinin ruh ve bedenlerinin tanışması, uyum sağlama yollarının aranması gibi görürüm. Ancak bu sefer böyle olmadı. Dakikalar içerisinde kapıldım, oldukça istediğimizi hissettim birbirimizi. Sonrası bir miktar sizin hayal gücünüze kalmış olmakla beraber, kıymetli ortamlarımızda GFE tabir edilen şeye doğru evrildik ilkin. Kendi söylemim: partnerimin bana zevk vermesinden daha zevkli bir şey varsa o da benim partnerime zevk vermemdir... bu yöne doğru gitmeyi istedim. Böyle daha rahat ediyor ve mutlu oluyorum. Buse de bunu fark etti.

Hayranlıkla sevişmek, komikli video izlemek, bira tokuşturmak, mükemmel bir şekilde ön sevişmek, sohbet etmek, benimle ilgilenildiğini hissetmek ve çok çok çok daha fazlası... İki saatte adeta bir ilişkinin mikrokozmosunu yaşadım Buse ile. Dediğim gibi ilk görüşmelere her zaman beklentisiz, romantizm ve cinselliğin çok sınırlı olduğu deneyimler olarak bakarım normalde: bu sefer öyle olmadı. Güzel bir tanışma faslının ardından severek yaklaşılan, tanışıldığına memnun olunan, başından sonuna zirvede bir deneyim oldu benim için.

İşte bu nedenle perfection yani mükemmeliyet.

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
636
1,307
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Oncelikle iddianin aksine, konuyu, ayrintilari ve kendini çok iyi ifade edebilen kalemine teşekkürler edecegim sevgili dostum. Ardından bir de toprakcilik yapacak ve iste Suadiye'li farkı diyeceğim :)

puertonatales Çevrimdışı

puertonatales

Only lovers left alive
24 Haz 2020
115
142
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

woody Çevrimdışı
12 May 2020
443
1,366
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Akıcı ve özenli yazılmış leziz paylaşımınızdan dolayı teşekkürler.

NOT : bu arada alışkanlık olarak noktalama işaretleri sonrası boşluk bırakıyorsunuz, öncelikle bir sözlükte, sözlük değilse uzun süredir forumlarda yazdığınızı düşünüyorum :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,673
2,535
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben sözcüklerden pek öyle anlayan biri değilim, havalı ifadeler; cilalanmış referans metinleri, özenle dikkat edilmiş söylemler, yapamıyorum. Sanırım yetenekli değilim bu konuya. Zaten ondandır diye düşünüyorum, bir süredir buraya üye olmama rağmen sadece bir gönderim var, o da başka bir referans metni. Yazdıklarımdan çok fazla gördüklerim oldu, hep memnun kaldım, hiçbir sorun yaşamadım hiçbir zaman. Kimse hakkında olumsuz konuşamam. Ancak bugün ne kadar olumlu konuşursam konuşayım kendimi tam ifade edemeyeceğim bir görüşme yaşadım Buse ile.

Hikayesi de ilginç oldu görüşmemizin. Bugün akşam üstü kararlaştırılmış başka bir randevunun karşı tarafın sessizlik yoluyla iptal etmesi ve randevu saati çok geçmesine rağmen hiçbir şekilde ulaşılamaması ile arayışa koyuldum. (Buradan veya başka bir yerden olduğu, veya kim olduğu hakkında bir bilgi vermeyeceğim. Konumuz bu değil çünkü.) Daha önce hiç görmemişim bile Buse'yi, benim dikkatsizliğim. Ama iyi ki dikkatim bugüne denk gelmiş.

Suadiye'nin Suadiye olduğu zamanlardan, mimari tarihimizin kaybolmakta olan yakın dönem eserlerinden bir binaya girerken anlıyorsunuz zamanınızın güzel geçeceğini; hele benim gibi çocukluğunuz ve gençliğiniz oralarda geçtiyse. Nadir bir zevke adım attığınızı her an hissediyorsunuz bugün tanınmaz hale gelmiş sokaklardan Buse'nin evine doğru yönelince.

İçeri girdiğiniz anda ise zor bulunacak iyimserlik ve iyi kalplilikte, size sevildiğinizi, önemli olduğunuzu hatırlatan karakteriyle Buse sizi karşılıyor. Sonrası ise sağlaması oldukça kolay bir uyuma kalmış. Kendi tanışma görüşmelerimde benim cinsellik açısından neredeyse hiç beklentim olmaz normalde, iki kişinin ruh ve bedenlerinin tanışması, uyum sağlama yollarının aranması gibi görürüm. Ancak bu sefer böyle olmadı. Dakikalar içerisinde kapıldım, oldukça istediğimizi hissettim birbirimizi. Sonrası bir miktar sizin hayal gücünüze kalmış olmakla beraber, kıymetli ortamlarımızda GFE tabir edilen şeye doğru evrildik ilkin. Kendi söylemim: partnerimin bana zevk vermesinden daha zevkli bir şey varsa o da benim partnerime zevk vermemdir... bu yöne doğru gitmeyi istedim. Böyle daha rahat ediyor ve mutlu oluyorum. Buse de bunu fark etti.

Hayranlıkla sevişmek, komikli video izlemek, bira tokuşturmak, mükemmel bir şekilde ön sevişmek, sohbet etmek, benimle ilgilenildiğini hissetmek ve çok çok çok daha fazlası... İki saatte adeta bir ilişkinin mikrokozmosunu yaşadım Buse ile. Dediğim gibi ilk görüşmelere her zaman beklentisiz, romantizm ve cinselliğin çok sınırlı olduğu deneyimler olarak bakarım normalde: bu sefer öyle olmadı. Güzel bir tanışma faslının ardından severek yaklaşılan, tanışıldığına memnun olunan, başından sonuna zirvede bir deneyim oldu benim için.

Güzel paylaşımınız için teşekkür ederiz , Özellikle bira tokuşturma kısmı çok ilgimi çekti 😍 ayrıca anlatımınız (arkadaşların da belirttiği gibi) oldukça akıcı ve hoş. Umarım bizlerle daha fazla deneyim paylaşırsınız.

ismet_DE Çevrimdışı
9 Ocak 2014
97
87
Kalemine sağlık, çok güzel yazmışsın. Buse Hanıma da ayrıca yaşattıklarından dolayı teşekkür ederim.
Belirlediği yaş sınırını aşmam nedeniyle randevu talebim olmadı. O nedenle bu forumda görüşemediğim bir kaç pembişden birisidir kendisi,
Keyfiniz bol olsun.

osdilek Çevrimdışı
21 Tem 2018
399
383
Cinsiyetiniz nedir?
Başınıza gelen talihsizlik iyi bir deneyime sebebiyet vermiş , sevişmenize sağlık 😀
Ekilmeyle beraber sinir harbi yaşamayıp arayışa geçmeniz , ilk kez kısa süreli buluşmadan beklentinizi düşük tutmanız vs vs sizin için olumlu bir karakter olduğunuzu gösteriyor, karşınızdaki insan da biraz iyi kalpli olursa bu karakterin üzerine mutluluk kaçınılmaz ki sonuç ortada...

maviayxxx Çevrimdışı
13 May 2020
256
470
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Diğer arkadaşların da belirttiği gibi gayet akıcı ve profesyonelce bir yazım olmuş. Bence herkesi, yaşanan anlara çekebildiğiniz bir anlatım. Öncelikle kaleminize sağlık :)

Bazen talihsiz durumlar güzel başlangıçlara sebep verir.

Keyif aldığınız, keyif verdiğiniz güzel bir kaç saat geçirdiğiniz bir gece olmuş. Keyfiniz daim, sevişmeniz bol olsun ;)

puertonatales Çevrimdışı

puertonatales

Only lovers left alive
24 Haz 2020
115
142
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

Buse PIRIL Çevrimiçi
9 Haz 2018
1,140
2,577
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Sizin gibi bir beyefendiyi tanıdığım için çok mutluyum keyifli birliktelik ve dolu dolu sohbetimiz çok güzeldi. Kendimi şanslı hissediyorum 💃💋🍻

Buse PIRIL Çevrimiçi
9 Haz 2018
1,140
2,577
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kalemine sağlık, çok güzel yazmışsın. Buse Hanıma da ayrıca yaşattıklarından dolayı teşekkür ederim.
Belirlediği yaş sınırını aşmam nedeniyle randevu talebim olmadı. O nedenle bu forumda görüşemediğim bir kaç pembişden birisidir kendisi,
Keyfiniz bol olsun.
Bana whatsapp tan ulaşır misiniz 😊💋

Namaste

Normal Üye
7 Eki 2019
38
120
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Su gibi akıcı paylaşım için teşekkürler. Sevişmenize sağlık.

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
333
636
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elinize, klavyenize sağlık gayet güzel ve aydınlatıcı bir paylaşım olmuş.

coolanalogical Çevrimdışı
7 Şub 2020
64
41
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Guzel paylaşım icin elinize yureginize sağlık. Oyle guzel anlatmışsınki Buse Hanımı keske kriterlerine uysam..😔

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,094
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar