Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Perfetto!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Redblue34

Normal Üye
6 Eki 2021
4
30
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ceylin Hanım'a uzun süredir gitmek istiyordum, bugün kısmet oldu. Aslında referans yazmayı çok sevmiyorum fakat Ceylin Hanım'a yazmazsam haksızlık olacağını düşündüm :) 30 yıllık hayatımda böyle bir fizik görmedim dersem hiç abartı olmayacaktır. Mükemmel güzel ve zarif bir kadın! Çok uzun uzun yazmaya gerek yok, gidin ve görün derim! Bunların dışında ikramları ve misafir perverliği içinde teşekkür ederim. İyi hafta sonları herkese.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,225
5,847
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ceylin Hanım'a uzun süredir gitmek istiyordum, bugün kısmet oldu. Aslında referans yazmayı çok sevmiyorum fakat Ceylin Hanım'a yazmazsam haksızlık olacağını düşündüm :) 30 yıllık hayatımda böyle bir fizik görmedim dersem hiç abartı olmayacaktır. Mükemmel güzel ve zarif bir kadın! Çok uzun uzun yazmaya gerek yok, gidin ve görün derim! Bunların dışında ikramları ve misafir perverliği içinde teşekkür ederim. İyi hafta sonları herkese.
paylaşim icin teşekkürler

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Uzun bir bekleyişti benimkisi de balım.🍯🍯
Teşekkür ederim bu güzel ve ince düşüncen için birtanem.🥰🥰🤩
Ne kadar güzel bir iltifat bu bebeğim.😍😍
Çok onure oldum.😌😌
Çok keyifli, muhteşem bir zamandı balım.🍯🍯
Kesinlikle tekrarlamamız şart oldu.🤭🤭
Fazla bekletme beni bebeğim.💖💖
Öpüyorum seniii.💋💋💋
Kendine çok iyi bak tatlım.💋👄👄🫦💓💗💘💝💝💕❣️❤️‍🔥💜💜🤍💜💛💚💚💛💚😍🥰🥰😘😍😚😗😙😙😚🤩🤩🥳🥳🍯🍯💋💋❤️‍🔥

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
2,597
2,484
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar