Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Pırıl pırıl Buse'mle alev almaca

Thegentlwsweetboy

Normal Üye
11 Ocak 2023
16
29
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba değerli forum üyeleri,

Buse Pırıl ile dün fena bir akşam yaşadık. Taze taze yazayım ki zihnimde tekrar canlandırayım istedim.

Tanışma ve randevu

Forumda yavaş yavaş çiçeklerden bal almaya başlayan bir böcek olarak gözümü kestirdiğim bir pembişti Buse Pırıl. Gündüzden randevu detaylarını hızlıca yazıştık ve ayarlamalarımızı yaptık. Yoğun geçen bir günün sonunda nihayet akşamı beklemeye başlamıştım. Kaldığı yer merkezi, Bağdat Caddesine çok çok yakın ancak araçla gidenler için daha önceki arkadaşların da yazdığı gibi park problemi olabilir. Ben zaten yakın oturduğum için yürüyerek gitmeyi tercih ettim. Dairesinden içeri girdiğimde tam bir pembiş karşıladı beni. Resmi tanışma yazım haricinde gülümseyen halim, Buse'nin buselerini hemencecik ortaya çıkardı. Elimdeki mor çiçek buklesini takdim eder etmez, daha kapıda boynuna ve bedenini sarılmıştım bile. Gece fena olacaktı belli:)

Isınma turları

Buse'cim kahvelerimi hazırlarken tabi ki rahat durmayıp beline ve kalçalarına şehvetli dokunuşlarımı göndermeye başlamıştım. Centilmen imaj tamam da insan azıyor yahu hemen. Pürüzsüz bir cilt, maskülen davranışlara tüm kadınlığıyla cevap veren bir beden ve en güzeli enerji.... Sürekli dudaklarımızı birleşiyordu ve yanıp tutuşuyorduk. Kahvelerimizi yudumlarken biraz muhabbet sohbet ve hemen partner olmuştuk bile. Evinin ferahlığı, karşılıklı enerjimiz derken benim vücut sıcaklığı dokunan yanar kıvamındaydı. Kucağıma aldım, kavradım, meme uçlarını onları kopartmayacak şekilde dilledim.Tatlı kediciği bile kıskanç kıskanç aramıza girdi ama olay öncesi duşa doğru yönelmiştim bile.

Ve action...

Klimalı odamız ancak bizi soğuturdu ki soğutamadı bile:D Çırılçıplaktık ve ben manzara karşısında şaşkınlığımı gizleyemiyordum. Pürüzsüz, göz kamaştıran, narin bir beden azgın bir şekilde beni yoldan çıkartmak için bekliyordu. Öncelikle mantar kafayla ilgilendi Busecim:) Ağzı dolu dolu gidip geliyordu ve ben herşeyi unutup çılgınca neresini kavrayıp sıksam acaba diye merakla bekliyordu. Önce cowgirlle sprint attık ki arada meme uçlarına yine yönelerek onu azgın tutmaya çalıştım. Dirty talkun dibine vururken yataktan da gacır gucur sesler geliyordu. Sonra misyoner, sonra doggy ve en sonunda yine cowgirl ile zevk uçlarında yürüyordum ve makine gibi işliyorduk. İlk seans sonrası gücümüz yok gibiydi.

Duşlarımızı aldık, içeriye geçtik. TV, tatlı dokunuşlar, geyikler ve Buse'nin kucağımda tatlı tatlı yatması. GFE yaşıyordum ben tabi ama o da BFE yaşıyordu:D. Rahatlamıştık ama sanki tam dinlememiştik. Tekrar yatak odasına geçtiğimizde ona sözüm olan masaj seansına başladık. Kısa da olsa baştan aşağı bir tur geçtim, kırtlayan yerleri sonrası rahatlamıştı. Ardından sıra bana gelmişti ve bu sefer dili benim tek noktamda gezdi durdu. Yine aynı pozisyonları tekrarladık. Bu sefer finişi doggy ile bitirmiş ve artık son kertede bayılma noktasında yorulmuştum ama sarı şekerimle yaşadığım şeyler benim için buna değerdi. İçeri geçtik biraz dinlendik ve dakikası dakikasına randevumuzu tamamladık. Ancak daha kapıdan çıkarken bile öpücükler bitmiyordu.

Sonuç

Şehvetli bir sevişme için kendinizi toplayın ve bu pembişin kapısını çalın. Tadı damağınızda kalacak bu kesin. Ben 24 saat geçmeden özledim bile şekerimi:)

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,148
2,608
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba bebegim o kadar güzel yazmışsınki ben bir an dune gittim yüzümde gülümse ve şuan kahkalarla okudum çok eğlenceli geçti enerjin cok güzeldi beni çok mutlu etti senin gibi aktif pozitif birini kapıda görmek içimi rahatlattı çok keyif aldım her an çok hoştu bana verdiğin bu güzel enerjiler için sana teşekkür ederim çok keyifliydi hep böyle olsun 🌞🥰🧿❤️
Cicekler icin cok teşekkür ederim 🔮
Ve gecemizden bir kaç kare 🎉

Ekli dosyalar

• 20230808_202911.jpg
    20230808_202911.jpg
    70.4 KB · Görüntüleme: 107
  • 20230808_202905.jpg
    20230808_202905.jpg
    170.4 KB · Görüntüleme: 105
  • 20230808_202839.jpg
    20230808_202839.jpg
    109.7 KB · Görüntüleme: 107
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar