Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme pompacı-özge kavuşması

Silinen_Kullanıcı57710 Çevrimdışı
1 Haz 2019
21
93
tatlı, eğlenceli, güzel ve hoş sohbet bir pembiş Özge hanım 😇
uzun zamandır yazışıyorduk incall olmadığı için bir türlü görüşememiştik bugüne kısmetmiş :) yeni evi cevahire çok yakın merkezi bir konumda sadece biraz arada kalıyor ama Özge sağolsun konum atıyor ve yerini çok güzel tarif ediyor hiç zorlanmadım bulmakta ;)
vucüdu taş gibi, kalçaları fotoğraflarında zaten görüyorsunuz, yukarıdan manzara harika görünüyor... bj çok başarılı sanki lolipoptan keyif alıyor gibi yapıyor 😊
sexi seviyor hiç bir isteğime olumsuz karşılık vermedi her konuda yardımcı oldu sağolsun 🥳🤪 daha fazla detaya girmeye gerek yoktur bence, aylardır yazışmanın ve konuşmanın verdiği sıcaklık ve samimiyetle çok özel anlar yaşandı tabi ki :love::cool:

Ekli dosyalar

• 20201104_184859.jpg
    20201104_184859.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 925
  • 20201104_184916.jpg
    20201104_184916.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 929
  • 20201104_184947.jpg
    20201104_184947.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 926
ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
357
6,638
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok teşekkür ederim hayatım😍💋

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,673
2,535
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
uzun zamandır yazışıyorduk incall olmadığı için bir türlü görüşememiştik bugüne kısmetmiş :) yeni evi cevahire çok yakın merkezi bir konumda sadece biraz arada kalıyor ama Özge sağolsun konum atıyor ve yerini çok güzel tarif ediyor hiç zorlanmadım bulmakta ;)
vucüdu taş gibi, kalçaları fotoğraflarında zaten görüyorsunuz, yukarıdan manzara harika görünüyor... bj çok başarılı sanki lolipoptan keyif alıyor gibi yapıyor 😊
sexi seviyor hiç bir isteğime olumsuz karşılık vermedi her konuda yardımcı oldu sağolsun 🥳🤪 daha fazla detaya girmeye gerek yoktur bence, aylardır yazışmanın ve konuşmanın verdiği sıcaklık ve samimiyetle çok özel anlar yaşandı tabi ki :love::cool:
Güzel referans için sizlere ve @ÖZGE Hanıma teşekkürlerimizi sunarız. Şimdi benim gözümü kan bürüdü galiba tüm fotoğrafları kırmızı görüyorum.
İkinci olarak merak ettiğim, nick'iniz ile pembişlerden nasıl randevu alıyorsunuz. Mesela whatsapp yazışmalarınız nasıl geçiyor.?
Örnek:
Pembiş: nickinizi alabilir miyim?
Siz: Mülayim, Pompacı Mülayim
...
Sonra olaylar nasıl gelişiyor, bir aydınlatır mısınız?

Silinen_Kullanıcı57710 Çevrimdışı
1 Haz 2019
21
93
Güzel referans için sizlere ve @ÖZGE Hanıma teşekkürlerimizi sunarız. Şimdi benim gözümü kan bürüdü galiba tüm fotoğrafları kırmızı görüyorum.
İkinci olarak merak ettiğim, nick'iniz ile pembişlerden nasıl randevu alıyorsunuz. Mesela whatsapp yazışmalarınız nasıl geçiyor.?
Örnek:
Pembiş: nickinizi alabilir miyim?
Siz: Mülayim, Pompacı Mülayim
...
Sonra olaylar nasıl gelişiyor, bir aydınlatır mısınız?

Özge film karakterini bildiği için ilk duyduğunda baya güldü :) bilenler için eğlenceli geliyor gülüyorlar, bilmeyenlerde ne malca diyordur sanırım 😂:cool: sonra anlatıyorum nereden esinlendiğimi, sonrada görüşme şartlarını konuşuyoruz...
ama senin söyleme tarzında güzelmiş bundan sonra öyle yazıcam herkese 007 mülayim :)

Kemal Tanca Çevrimdışı
1 Eki 2020
442
406
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İki tarafa çok teşekkürler ama gözlerimde sanırım Baya kırmızı karışımı olacak 😍😍😍😍

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
636
1,307
Ellerine sağlık, güzel paylaşım için @ÖZGE hanima da size de tesekkurler.
Not: Havluyu parmak uçlarınızla tuttuğunuz için size forumca minnettarız :)

Başar Aslan Çevrimdışı
20 Haz 2020
53
107
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kadar hoş, zarif ve çekici bir kadın hemde bana bu kadar yakın, en en en yakın zamanda tanışmak dileğiyle, güzel paylaşım tebrikler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar