- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aman dikkat et popişine üşetme fıstığım.Onun için yatak çok rahat
![]()
Ayip ayip kapa popişiniOnun için yatak çok rahat
![]()
Yok hiç farkında değilim canım
Ancak o kadar kapandı sanırım ben büyümüşümYüne de biraz etek ile kapatabilmişsin. O da olmasaydı yazı yazacak derman kalmazdı![]()
Balım ancak bu kadar kapanıyor ne yapayımAyip ayip kapa popişini![]()
En sevdiğim desem ben gelsem kapatsam ama rahat duramam ki yaramazlık peşinde olurum kesinOnun için yatak çok rahat
![]()
Nasıl edeyim bilmiyorum ki bu minik etekleAman dikkat et popişine üşetme fıstığım.![]()
İlk fırsattaTest etmek için yanıma uzanabilirsin![]()
Seninde hep işin yaramazlıkEn sevdiğim desem ben gelsem kapatsam ama rahat duramam ki yaramazlık peşinde olurum kesin![]()
Ahh leydimmm ahhhhhOnun için yatak çok rahat
![]()
Mehmet beyyyyyAhh leydimmm ahhhhhÖzledim
![]()
Kalp var şeker var tansiyon varOnun için yatak çok rahat
![]()
Evet açıkta kalmış, çok beyaz popis biraz güneşte kalmasi lazim.Onun için yatak çok rahat
![]()
Onun için yatak çok rahat
![]()
Yine mi kalpKalp var şeker var tansiyon var❤
Ama arkadan sarilmak yaninda uyumakta var![]()
Çok mu belli oluyor açıkta kaldığıEvet açıkta kalmış, çok beyaz popis biraz güneşte kalmasi lazim.
Pekiii öylece bırakıyorumkalsın öyle çok güzel, zaten güzel şeyler saklanmamalı değil mi
![]()
Sewin bakalim sewin senYaşasın![]()
Tek kişilik mi cift kisilik mi olsun yatak? Ayakkabili cikilan mi olsun, cikilmayan mi? Aynali mi aynasiz mi?Çok mu belli oluyor açıkta kaldığı
Sen yanından bana bir yer ayır geliyorum...hep sen tatil yapıyorsun![]()
OlaaaarrrrrÇok sevieyim miii![]()
Ama aklıma hep sen sokuyorsun bu fikirleri yaramazlık yapmak kaçamak yapmak aşırı haz verici kiSeninde hep işin yaramazlıkhep kötü şeyler aklından geçiyor
![]()
Hahaaaa olmaz öyle çok ayıpBırak açık kalsın.... Sadece popişini değil tamamen kendini özgür bırak, ne kadar fazlalık varsa at gitsin... En sade halinle kal aklımda❤
Ne zaman istersen canımAz kaldı kuzum uğrayacağım yanına![]()
Tek kişilik olsunTek kişilik mi cift kisilik mi olsun yatak? Ayakkabili cikilan mi olsun, cikilmayan mi? Aynali mi aynasiz mi?![]()
Oda doğru hep benim yüzümdenAma aklıma hep sen sokuyorsun bu fikirleri yaramazlık yapmak kaçamak yapmak aşırı haz verici ki![]()
İyi fikir sıcak zaten fikir için teşekkür ederim bebeğimahahahha bırak bence acık kalsin hem yaz geldi artık zaten![]()
![]()
Gelince yersinYerim ben o popişi
Senle başım tatlı seksi belada nasıl yapsak kiOda doğru hep benim yüzümdenben çok fenayım
![]()
Bilmem ki nasıl yapalımSenle başım tatlı seksi belada nasıl yapsak ki![]()
Olur olur, bal gibi olur... Akan sular sularda dururHahaaaa olmaz öyle çok ayıputanırım ben
![]()
Konuşabiliriz emin misin sadece oturup konuşacağımızaBilmem ki nasıl yapalımoturup konuşabiliriz
![]()
Hahaahaa teşekkür ederim olabilirYeryüzünün en güzel açıkta kalmış popişi seninki olabilir![]()
OlmazzzOlur olur, bal gibi olur... Akan sular sularda durur![]()
Konuşuruz canım yaaaKonuşabiliriz emin misin sadece oturup konuşacağımıza![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!