- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Önemli değil meleğim nereni istersen dayıyabilirsin.Ayyy pardon sırtımı diyecektim sırtımı size dayayabilirmiyim
![]()
Önemli olmaz mı canım...Önemli değil meleğim nereni istersen dayıyabilirsin.![]()
Evet canım biliyorum yazım hatasınıÖnemli olmaz mı canım...yazım hatası olmuş ben böyle birşey yazmadım aslında
ama sen istersen dayarım
![]()
Bana olabilirAyyy pardon sırtımı diyecektim sırtımı size dayayabilirmiyim
![]()
Biz bize dayanmazsak, kimler bize dayansin bebekkkk ya... herzaman dayanabilirsin, dayan dayanabildigin kadar....Ayyy pardon sırtımı diyecektim sırtımı size dayayabilirmiyim
![]()
kucaklardım ikisinide sım sıkı cansdel ulusoy umAyyy pardon sırtımı diyecektim sırtımı size dayayabilirmiyim
![]()
en sevdiğim her zaman için beklerimAyyy pardon sırtımı diyecektim sırtımı size dayayabilirmiyim
![]()
ne demek ne demek her zaman tabiki
Çok teşekkür ederim bende tam olarak böyle düşünmüştüm![]()
Ben size dayansam bence yeterli olurBiz bize dayanmazsak, kimler bize dayansin bebekkkk ya... herzaman dayanabilirsin, dayan dayanabildigin kadar....yapiyon ortayi dayan dayabilirsen....
Bebeğim başka dayıyacaak yer yokmu az yerler yazmışsınYüzüme gözüme doya doya daya
Evet sanırım haklısınız benden önce başka yerlerim daha önce dayanmış olurO güzel kıvrımlara sahip olduğunuz için siz isteseniz bile sırtınızdan önce temas etmeye muktedir görünüyor Cansel Hanım=)
Dayayabilirsin zewkle hic birşeyde yapmam yaniAyyy pardon sırtımı diyecektim sırtımı size dayayabilirmiyim
![]()
Evet niye sordum ki değil miTabi ki de dayayabilirsin sorman hata![]()
Bundan pek emin olamadım tatlım sen ve hiç birşey yapmamakDayayabilirsin zewkle hic birşeyde yapmam yani![]()
Kucakla beni bebeğimkucaklardım ikisinide sım sıkı cansdel ulusoy um
Tamam en kısa zamandaHer yerini dayayabilirsin prenses
Kesinlikleee haklısınızTabii ki. Sürekli dayanışma içinde olmamız lazım.
Benimde en sevdiğimen sevdiğim her zaman için beklerim![]()
Evet onu düşünerek attım zatenBiz nasıl dayanırız bunu hiç düşündün mü peki![]()
Bak işte yaaaa nedemekki beni taniyamamişinBundan pek emin olamadım tatlım sen ve hiç birşey yapmamak![]()
Popiş daha heyecan verici amaAyyy pardon sırtımı diyecektim sırtımı size dayayabilirmiyim
![]()
Ama UzakNeden olmasın büyük bir zevkle![]()
ne zaman istersem olmuyormuş ya denedik gördük sonuç hüsranBenimde en sevdiğimne zaman istersen
![]()
Planlı olunca herşey olurne zaman istersem olmuyormuş ya denedik gördük sonuç hüsran![]()
Seni çok iyi tanıyorum bebişimBak işte yaaaa nedemekki beni taniyamamişin![]()
En heyecanlı yeri orası sanırımPopiş daha heyecan verici ama![]()
planlarıma göre bende şuan evimdeydim ama kağıtlar her zaman iyi gelmiyor.. dediğim gibi beklenmedik bir gelişme oldu ve bir boşluk oluştu öncesinde, bende değerlendirmek istedim ve sana önceden plan yapacağımı söylemiştim boşlukta sözümü de tutayım dedim olmadı bu konuda gönül koymam seni de suçlamam geri döneyim bakacaz artıkPlanlı olunca herşey olurinsanın her istediği herzaman olmuyor malesef ki hayatın gerçekleri bunlar
![]()
Ayyy pardon sırtımı diyecektim sırtımı size dayayabilirmiyim
![]()
Bu dan şüphem yokCansel hanım popişinizi pardon sırtınızı gönül rahatlıyla dayayabilirsiniz![]()
Ayyy pardon sırtımı diyecektim sırtımı size dayayabilirmiyim
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!