- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Her derde deva sınız şifa kaynağı Cansel Ulusoy hoşgeldiniz
böyle guzel bir çicekten arı olup bal yapmak var ya paha bicilemez
Hoşbuldum canımHer derde deva sınız şifa kaynağı Cansel Ulusoy hoşgeldiniz
Ben çiçek sen arı bol bol balböyle guzel bir çicekten arı olup bal yapmak var ya paha bicilemez❤
![]()
Çok teşekkür ederimİzmir'i nadide çiçeği seninle her renk ayrı güzel![]()
Hoşgeldiniz Cansel hanım İzmir sizinle güzel
Hoş gelmiş ama portakallar çiçek halini geçmiş meyveye dönüşmüş.
Bu zamanda portakallar hep sulu olur tam zamanı çünküSulu sulu bir portakal sanırım![]()
Teşekkürler bebeğimYıne Cansel yine harikalar diyarı❤❤❤
HoşbuldumHoşgeldiniz Cansel hanım İzmir sizinle güzel ❤
Onu öğrenmeniz için bir buluşma yapmamız gerek bakalım nasıl kokuyorumPortakal çiçeği gibi de kokuyorsan ölünür...
Günümüz şenlendi yinee bak
HoşbuldumHoş gelmiş ama portakallar çiçek halini geçmiş meyveye dönüşmüş.![]()
Ne güzel çok mutlu oldumGünümüz şenlendi yinee bak ☺
Renkler, duruş hepsi gel gel diyoooo.
Balların tadına ne zaman bakmak kısmet olacak bakalımHoşbuldum ☺ evet çiçeğinin zamanı geceli çok oldu bol bol meyve veriyorum artık![]()
Şu yağmurlu havada, güzel bir çiçek koklamak harika olurdu.
Teşekkür ederimRenkler, duruş hepsi gel gel diyoooo.![]()
![]()
Siz ne zaman istersenizBalların tadına ne zaman bakmak kısmet olacak bakalım![]()
Hoşbuldumhoşgeldin çiceği koparabiliyormuyuz acaba![]()
Yemeden de yanında yattımportakalı soydum, başucuma koydum![]()
Sen o çiçeği ne zaman koklamak istersen yağmur, güneş, fırtına hiç farketmez bebekkkŞu yağmurlu havada, güzel bir çiçek koklamak harika olurdu.
En yakın zamanda inşiallahSiz ne zaman isterseniz ❤❤❤ o balların tadına bakabilirsiniz❤❤❤
Aaaaaa ben bunu kaçırmışım, pardon bebekkkk. Beni simartiyorsun. Yılların birikimi bir simarma durumu var. Valla baraj yikilirsa durmaz, beni ben bile tutamam, dikkat edelim.Sen o çiçeği ne zaman koklamak istersen yağmur, güneş, fırtına hiç farketmez bebekkk![]()
Aaaa aşk olsun yaa insan böyle güzel bir yorumu atlar mıAaaaaa ben bunu kaçırmışım, pardon bebekkkk. Beni simartiyorsun. Yılların birikimi bir simarma durumu var. Valla baraj yikilirsa durmaz, beni ben bile tutamam, dikkat edelim.![]()
Canımsın çok teşekkür ederimher halin baska bir olay guzellik![]()
HoşbuldumHoş geldin C vitamini![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!