Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rimma hanımın vazgeçilmez aurası...

Tahsinmurat

Normal Üye
23 Eki 2021
12
91
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle konumu toplu ulaşıma yakın yada park imkanı kolay.. yeri lüks bir rezidans içinde bulunuyor kapı girişi sorunsuz. compact temiz keyifli bir dairede karşılıyor sizi, banyoda ağız suyu ve temiz havlusu olmaz ise olmazlardan.. kapı açılır açılmaz rimma hanımın aurası sizi çevreliyor, günlük dertlerden kurtulup onun ekseninde yer almak hoş bir keyif, her buluşmada farklı kıyafetlerle karşılaması cezbedici. Sizi ve isteklerinizi anlamaya çalışıyor ve buna karşılık veriyor böylece beraber geçirdiğiniz zaman daha anlamlı hale geliyor. fiziksel özelliklerini yada yatak aktivitelerini detaylandırmaya gerek yok.. iyi ki; kendisini kaçıncı ziyaretim onu bile unuttum.. :)

23423412323 Çevrimdışı
17 Eyl 2022
290
210
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Öncelikle konumu toplu ulaşıma yakın yada park imkanı kolay.. yeri lüks bir rezidans içinde bulunuyor kapı girişi sorunsuz. compact temiz keyifli bir dairede karşılıyor sizi, banyoda ağız suyu ve temiz havlusu olmaz ise olmazlardan.. kapı açılır açılmaz rimma hanımın aurası sizi çevreliyor, günlük dertlerden kurtulup onun ekseninde yer almak hoş bir keyif, her buluşmada farklı kıyafetlerle karşılaması cezbedici. Sizi ve isteklerinizi anlamaya çalışıyor ve buna karşılık veriyor böylece beraber geçirdiğiniz zaman daha anlamlı hale geliyor. fiziksel özelliklerini yada yatak aktivitelerini detaylandırmaya gerek yok.. iyi ki; kendisini kaçıncı ziyaretim onu bile unuttum..

Öncelikle konumu toplu ulaşıma yakın yada park imkanı kolay.. yeri lüks bir rezidans içinde bulunuyor kapı girişi sorunsuz. compact temiz keyifli bir dairede karşılıyor sizi, banyoda ağız suyu ve temiz havlusu olmaz ise olmazlardan.. kapı açılır açılmaz rimma hanımın aurası sizi çevreliyor, günlük dertlerden kurtulup onun ekseninde yer almak hoş bir keyif, her buluşmada farklı kıyafetlerle karşılaması cezbedici. Sizi ve isteklerinizi anlamaya çalışıyor ve buna karşılık veriyor böylece beraber geçirdiğiniz zaman daha anlamlı hale geliyor. fiziksel özelliklerini yada yatak aktivitelerini detaylandırmaya gerek yok.. iyi ki; kendisini kaçıncı ziyaretim onu bile unuttum.. :)

23423412323 Çevrimdışı
17 Eyl 2022
290
210
Rusum hoş gelmiş benim sayfama, bu kadar anlamlı net yazmış sın, parmaklarına sağlık o mavi gözüne da sağlık,hep beklerim, severimda, görüşürüz 😘

23423412323 Çevrimdışı
17 Eyl 2022
290
210
😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar