Surpriselove
Normal Üye
- 6 Haz 2022
- 36
- 202
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün daha önce görüştüğüm, gerek güzelliğinden, gerek enerjisinden, gerekse de hoş sohbetinden çok etkilendiğim, aradan geçen zamanda özlediğim sevgili Rimma'ya tekrar misafir oldum
Sabah saatlerinde kendisine yazmam ile programımızı jet hızı ile oluşturmuş olduk

Lokasyon olarak kolay bulunabilir bir adreste kendisi, ben araç ile gittim, hiç park sorunu yaşamadım, metro ile de ulaşım tercih edebilirsiniz

Gelelim Rimmaya
hoş mini eteği ve fiziğini gösteren fıstık yeşili üstü ile karşıladı beni
Rimma çok güzel bir kadın, gerek fiziği, gerek bakışları, gülüşü ayrı bir güzel, ayrı bir tatlı
bir kere çok doğal, içinden geldiği gibi, inanılmaz da güzel bir enerjisi var, bu enerjisi ile beni çok mutlu etti
birlikte 3 güzel beraberlik yaşadık, harika oralı, tenime yaptığı dokunuşları, öpüşmelerimiz hepsi birbirinden güzel anlardı 

Ayrıyeten ikramları ve misafirperverliği için de teşekkür ediyorum
bir de çok hoş sohbet, inanın konuşmak, bir şeyler anlatmak, onu dinlemek bile öyle iyi geldi ki bana, iyi ki varsın canım, iyi ki tanımışım seni 

Konuştuğumuz gibi bir sonraki görüsmeyi iple çekeceğim
Tekrar çok öpüyorum seni kalbi ve kendi güzel özel kadın 
Bugün daha önce görüştüğüm, gerek güzelliğinden, gerek enerjisinden, gerekse de hoş sohbetinden çok etkilendiğim, aradan geçen zamanda özlediğim sevgili Rimma'ya tekrar misafir oldum

Sabah saatlerinde kendisine yazmam ile programımızı jet hızı ile oluşturmuş olduk

Lokasyon olarak kolay bulunabilir bir adreste kendisi, ben araç ile gittim, hiç park sorunu yaşamadım, metro ile de ulaşım tercih edebilirsiniz

Gelelim Rimmaya

Ayrıyeten ikramları ve misafirperverliği için de teşekkür ediyorum

Konuştuğumuz gibi bir sonraki görüsmeyi iple çekeceğim