- 20 Ağu 2020
- 12
- 52
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevgili forum ahalisi.
Elinize bir kagit-kalem verseler ve idealinizdeki veya hayalinizdeki partneri cizin deseler, eminim yüzde 85 imiz Tatli kıvırcık gibi bir resim cizecektir. Bir insan bu kadar mı itina ile yaratilir
Tatli kıvırcık ile 3-4 gun onceden yazisip gecelik programimizi otelde olmak uzere gerceklestirdik. İletisimi, tavirlari gayet net guzel.
Belirledigimiz saatte kapi caldi, tabi ben biraz erkenden gecmistim odaya ve neredeyse odada ayak basmadigim yer kalmamisti zaman yaklastikca
Kapiyi actim iceri birsey girdi aman allahim
super mini bir elbise ile adeta yuruyen bir saatli bomba 
Kendisine de belirttim, ilk 10-15 dk tokezledim
kendime geldigimde guzel bir sohbete dalmistik. Eslik ediyor size , dinliyor, anlatiyor. Goz kontagina cok onem veririm. Hele ki boyle ilk karsilasmalarda. Sohbet ederken gozler birbirine kitlenirken kivilcim atiyor sanki, simsekler cakiyor....zaten uzun sureli bakamiyorsunuz renkli minnak gozlerine, hipnoz olmamak icin mecburen kaciriyordum gozlerimi
muzik zevkide cok hos ☺
Velev ki ; zaman geldi çattı ilk tatlı kıvırcık girdi dusa, sonra dustan birsey cikti
aman allahim !!!! Yuruyen saatli bomba tekrar hareketlenmis uzerinde harika bir fantezi kostüm !! ( Neredeyse gardrobunu yaninda getirdigi icin cok minnettarim) Kosup dusa attim kendimi 
Ozel anlarda fazla detaya girmek istemiyorum ama ozetlemek gerekirse : Bj cok iddali, hem yapip hem yaptirma konusunda
, yeri geldiginde cok aktif olup hircinlasabiliyor. Boynunuza dikkat edin morluk olabilir. Bende var suan
cok uyumlu, her konuda ( veya biz o uyumu yasadik ). Anlatacak cok sey var ama uygun kelimeler bulamiyorum ☺
Her defasinda farkli bir kostumle karsima cikti , afallatici birsey gercekten. Gece nasil sabah oldu hic anlamadim
uyumu yakalarsaniz bulutlardasiniz
Yani demem o ki ;
Buyuk konusmamak lazim gercekten. Farkli tatlar denemeyi seviyor muydum? Evet. Ne zamana kadar ? İste o an gelmis haber vermeden..
Next episode?
Saglicakla kalin.
Elinize bir kagit-kalem verseler ve idealinizdeki veya hayalinizdeki partneri cizin deseler, eminim yüzde 85 imiz Tatli kıvırcık gibi bir resim cizecektir. Bir insan bu kadar mı itina ile yaratilir

Tatli kıvırcık ile 3-4 gun onceden yazisip gecelik programimizi otelde olmak uzere gerceklestirdik. İletisimi, tavirlari gayet net guzel.
Belirledigimiz saatte kapi caldi, tabi ben biraz erkenden gecmistim odaya ve neredeyse odada ayak basmadigim yer kalmamisti zaman yaklastikca

Kapiyi actim iceri birsey girdi aman allahim

Kendisine de belirttim, ilk 10-15 dk tokezledim

Velev ki ; zaman geldi çattı ilk tatlı kıvırcık girdi dusa, sonra dustan birsey cikti

Ozel anlarda fazla detaya girmek istemiyorum ama ozetlemek gerekirse : Bj cok iddali, hem yapip hem yaptirma konusunda

Her defasinda farkli bir kostumle karsima cikti , afallatici birsey gercekten. Gece nasil sabah oldu hic anlamadim

Yani demem o ki ;
Buyuk konusmamak lazim gercekten. Farkli tatlar denemeyi seviyor muydum? Evet. Ne zamana kadar ? İste o an gelmis haber vermeden..
Next episode?

Saglicakla kalin.