Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüyaların Kadını Cansel Ulusoy

Tiago Çevrimdışı
5 Nis 2019
161
186
Canselli zaman dilimlerim hep güzel ve büyülü geçmiştir. Her görüşmem ayrı bir tat, heyecan ve şehvet dolu olmuştur. Güzelliği, fiziği, hanımefendiliği, muhabbeti herşeyiyle mükemmel bir kadın, Rüyaların kadını. Evi her daim düzenli, temiz ve hoş kokulu, kolay da bulunabilecek bir lokasyonda. Muhabbetinin doyulmaz tadıyla zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorum bile. Her seferinde ilk defa görüyormuşcasına etkilemeyi ve şaşırtmayı başarıyor beni. Öpmelere doyamadığım ipeksi teni, gözümü alamadığım kıvrımlı poposu, beni benden alan hoş kokusuyla vazgeçilmezim olmuştur. Daha nice büyülü zaman dilimlerinde birlikte olmak dileğiyle, bitanesin bebeğim😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,225
5,847
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canselli zaman dilimlerim hep güzel ve büyülü geçmiştir. Her görüşmem ayrı bir tat, heyecan ve şehvet dolu olmuştur. Güzelliği, fiziği, hanımefendiliği, muhabbeti herşeyiyle mükemmel bir kadın, Rüyaların kadını. Evi her daim düzenli, temiz ve hoş kokulu, kolay da bulunabilecek bir lokasyonda. Muhabbetinin doyulmaz tadıyla zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorum bile. Her seferinde ilk defa görüyormuşcasına etkilemeyi ve şaşırtmayı başarıyor beni. Öpmelere doyamadığım ipeksi teni, gözümü alamadığım kıvrımlı poposu, beni benden alan hoş kokusuyla vazgeçilmezim olmuştur. Daha nice büyülü zaman dilimlerinde birlikte olmak dileğiyle, bitanesin bebeğim😘
paylaşım için teşekkürler

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Seni uzun zamandır tanıdığım için çok şanslıyım seninle her zaman harika ve güzel zamanlar geçirdik her anı çok güzel görüşmelerimiz oldu ve oluyor benim için harika bir dost, arkadaş, misafirim,partnerim oldun herşeyi ile mükemmel zamanlar geçirdik iyiki tanışmışım 🥰seni bu güzel ve özel yorumun için çok teşekkür ederim bebeğim 💋💋daha uzun dostluklara ve görüşmelerimize diyorum seni seviyorum kendine çok cici bak öpüyorum seni kocaman harika insan bitanemsin 🥰🥰🥰🥰

Tiago Çevrimdışı
5 Nis 2019
161
186
Seni uzun zamandır tanıdığım için çok şanslıyım seninle her zaman harika ve güzel zamanlar geçirdik her anı çok güzel görüşmelerimiz oldu ve oluyor benim için harika bir dost, arkadaş, misafirim,partnerim oldun herşeyi ile mükemmel zamanlar geçirdik iyiki tanışmışım 🥰seni bu güzel ve özel yorumun için çok teşekkür ederim bebeğim 💋💋daha uzun dostluklara ve görüşmelerimize diyorum seni seviyorum kendine çok cici bak öpüyorum seni kocaman harika insan bitanemsin 🥰🥰🥰🥰
İlk görüşmemizi dün gibi hatırlıyorum bebeğim, o günden bu güne seninle geçirdiğim her büyülü zamanın bende yeri hep ayrı, benim için yazdığın güzel düşüncelerini okudukça mahcubiyetle mutluluk arasında karışık duygular yaşadım, sende benim için dost, arkadaş, unutulmaz anlar yaşadığım şehvetli bir kadınsın her daim, bende iyiki seni tanımışım, güzel zamanları seninle yaşamışım bebeğim, daha nice nice doyumsuz zamanlarımıza, seni seviyorum ve çoooook öpüyorum, bitanesin😘😘😘

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
2,597
2,484
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

4 Ara 2022
68
110
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bize de nasip olur inşallah
Güzel paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar