- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sabahın ilk ışıklarında canlı canlı Günaydın öpücüğün benden olsun fıstığım. Mucukkkk canımcım kocaman öpüyorum seni şimdi
Sabah güneşi sabah şekeri off off sabah sabah kafam karıştı bebeğim yine
Harika seksi sen ve seksi mini etek sabah sabah libido yükseliyor artıyor
Günaydın İzmir in güzel kadını
Senin anlıklarının müptelasım oldumm
Canlı canlı öpücük almakta bir başka oluyor sabah saatlerinde mis gibide kokuyorSabahın ilk ışıklarında canlı canlı Günaydın öpücüğün benden olsun fıstığım. Mucukkkk canımcım kocaman öpüyorum seni şimdi![]()
İyii öp bare...Sol yanaktanda ben öpeyim bare…Günaydın sabah güneşi….Yaz çiçeği….![]()
Çok teşekkür ederimSabahın ilk ışıklardan daha parlak
Kahve iç bebeğim acı bir kahve iyi gelirSabah güneşi sabah şekeri off off sabah sabah kafam karıştı bebeğim yine
Çok teşekkür ederim canım benimHarika seksi sen ve seksi mini etek sabah sabah libido yükseliyor artıyor![]()
Teşekkürler bebeğimGünaydın güzellik. Bugün izmir kapalı ama sen yine ışık saçtın hayatıma.
Günün güzel geçsin![]()
Çok teşekkür ederimİşte böyle İnce ve zarif bayanlara bayılıyorumbir şekilde gorussek neler olacak neler
Teşekkürler sizedeo zaman Günaydın Cansel hanım![]()
Çok teşekkür ederimgüzel bir sabah olmuş güzel bir güneş dogmuşş
Ben kahveyi senin gibi şekerli ve sütlü seviyorumKahve iç bebeğim acı bir kahve iyi gelir![]()
Sen kahveyi hazırla ben yanında şeker olurum bebeğimBen kahveyi senin gibi şekerli ve sütlü seviyorum![]()
İnşallah...çok mutlu olurumBir gün beraber sabahın ilk ışıklarını karşılamak dileğiyle…
YirimmnEfendim canım![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!