- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne güzel ezberiniz iyi ozaman...Ezberledim heryerini![]()
Detayı severim...kaybolanı daha çok...detaylarda kaybolmaya bayılırım.
Bence çok büyük bi detay❤
Fikirkeriniz benim için önemliBence çok büyük bi detay❤![]()
Detayların küçük olması Fotoğraf sahibinin Büyüleci sahipliğini değişteremez Baştan Aşağı kalite
Detaylarda gizlidir bazı şeyler
Yanıyor ortalık yine. Kırmızı ve beyazın güzel uyumu... Çizmeler bitirici...
Çok teşekkür ederimSiz muhteşem bir detaysınız ❤❤❤![]()
Tabiki...sen iste yeterki top 5 bile yapabilirsinKıyafetlerinden bir top 3 yapacağım. Bir ara iletirim sana. Öyle karşılarsın. OK mi?
Çok teşekkür ederimDetayların küçük olması Fotoğraf sahibinin Büyüleci sahipliğini değişteremez Baştan Aşağı kalite
Gizli olan herşey özel ve güzeldir herzamanDetaylarda gizlidir bazı şeyler![]()
Çok teşekkür ederimbaştan sona muhteşem bir detaysın![]()
Bu yangın hiç sönmücek sanırımYanıyor ortalık yine. Kırmızı ve beyazın güzel uyumu... Çizmeler bitirici...![]()
![]()
![]()
Begendinize sevindimbizim için güzel bir detay tabiki![]()
Çok teşekkür ederim"Küçük bir detay" mı? Bu ne mütevazi bir yaklaşım.
Bence "harika bir manzara" olarak başlık güncellenmeli.
Rica ederim bende gönlünüz den ne geçerse yazabilir siniz ama şu en sondaki buseleri hep beklerimÇok teşekkür ederimsizin bu yorumlarınıza ne yazacağımı şaşırıyorum...sadece teşekkür etmek kalıyor sanırım bana
![]()
Ozaman bol bolRica ederim bende gönlünüz den ne geçerse yazabilir siniz ama şu en sondaki buseleri hep beklerim
Bu öpücüklere boğulacak sam boğulayım sonsuzluğa böyle gitmek ne hoş olur sizden gelen her şey cennet kokusu gibidirOzaman bol boldikkat edin boğulmayın
![]()
Bu başlığı sabırsızlıkla bekliyoruzÇok teşekkür ederimo başlığıda kullanıcam sizin için
![]()
Sabırsızlıkla bekliyorum...Çok teşekkür ederimo başlığıda kullanıcam sizin için
![]()
O yangın su ile söner. Su lazım, yoksa devam eder. Hadi bakalım söndürebilen söndürsün....Bu yangın hiç sönmücek sanırımbeğendiğinize sevindim ♥♥♥
![]()
Bu öpücüklere boğulacak sam boğulayım sonsuzluğa böyle gitmek ne hoş olur sizden gelen her şey cennet kokusu gibidir
Beğenmenize sevindimdizüstü platform yüksek topuk kırmızı çizme. çok beğenirim. size de çok yakışmış gerçekten![]()
![]()
![]()
Bekleyin ilk paylaşımımımda yazıcamSabırsızlıkla bekliyorum...![]()
(Talisker )ben mi oluyorum bu aradaBir şişe Talisker üzerine ayıltıcı etkisi şu an kanıtlandı![]()
Yok bütün önlemler alındı merak etmeyin kapının önünde itfaiye bekliyorO yangın su ile söner. Su lazım, yoksa devam eder. Hadi bakalım söndürebilen söndürsün....![]()
![]()
küçük detayların her zaman büyük etkileri olur...
Ama yaaa bu nasıl bir yorum böyleAllah seni boş gününde yaratmış belli çok uğraşmış❤❤❤
Ozaman bu detay iyi olduküçük detayların her zaman büyük etkileri olur...
Dalarım ben bu alevlere kodoslama ama, sonuç ne olur bilememYok bütün önlemler alındı merak etmeyin kapının önünde itfaiye bekliyoritfaiye söndürmezse ben varım
çok mu zor yani hortumla söndürürüm ❤❤❤
![]()
Alevler çok büyük olursa ikimizde fena yanarızDalarım ben bu alevlere kodoslama ama, sonuç ne olur bilemem![]()
Yoluk tavuğa dönmekte var .....
![]()
Boğul sam da cankurtaranım yanımda olacağı için içim rahatTeşekkür ederim
yanyana gelince artık boğulursunuz
![]()
Teşekkürlermuazzam![]()
Hahahaa ben yüzme bilmiyorum kiBoğul sam da cankurtaranım yanımda olacağı için içim rahat![]()
O vakit cennet hurisinin kollarında sonsuzluğa giderimHahahaa ben yüzme bilmiyorum ki![]()
Çok teşekkür ederimher pozun,her giydigin,her renk sende ayri bir guzel duruyor![]()
Olur tabi neden olmasınO vakit cennet hurisinin kollarında sonsuzluğa giderim
Çok teşekkür ederimher renk bu kadar mı yakışıryalnız o mavi elbiseyle ayrı bir harikaydın
![]()
Detaylar önemli can kurtarır
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!