The Gentleman
Normal Üye
- 20 Ara 2021
- 15
- 136
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Özge ile dün kısa bir yazışma ve teyitleşmeden sonra bugün görüştük. Kendisiyle görüşmeyi tercih etmemin en önemli sebepleri fiziği ve tanıtımında yazdığı yazı oldu(Tanıtımdaki o cümleyi ileride yazacağım
) Öncelikle evi oldukça merkezi giriş çıkışında herhangi bir sorun olmayan güzel bir ev. Kapı açıldığında güzel gözlü ve şahane fizikli bir kadın karşımdaydı. Sohbeti de gözleri ve fiziği kadar harika bir kadın. İkramlar önceden güzelce hazırlanmıştı ve sonrasında kendisinin elinden güzel bir kahve içme şansım da oldu. Güzel sohbetinden sonra duş için yanından ayrıldım ve odaya geçtiğimde yatakta güzel bir kıyafetle karşımda duruyordu. Hani yukarıda bahsetmiştim ya tanıtımdaki o cümleyi sonra yazacağım diye işte yeri tam burası
"sevişmeyi seven beni tercih etsin". Gerçekten o cümleyi boşuna yazmamış. O kadar iyiydi ki harika , muhteşem desem bile az kalacağını düşünüyorum. Teninin kokusu, inlemeleri,kasılmaları,tam yerinde yaptığı dirty talk... her detayı unutulmaz ve harikaydı. Pozisyon olarak klasik pozisyonları yaptık ama ben herhangi bir pozisyonda zorlanacağını düşünmüyorum. Fiziği çooooooook çoooooook iyi olduğu için yaptığımız pozisyonlardaki manzaram büyüleyiciydi
. Özetleyecek olursak hem sohbeti hem yatak performansı olarak fazlasıyla memnun kalacağınız güzel ve inanılmaz seksi bir kadın Özge. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle güzel kadın
Görüşmenin sonunda da dediğim gibi: iyi ki seni tanıdım