Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Şahane insan

Mecenga

Normal Üye
31 Mar 2021
3
18
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar herkese Buse hanım ile bugün aniden de olsa görüşme şansımız oldu sağolsun müsaitmiş ve kırmadan kabul etti beni evi çok merkezi caddeye el sallayacak kadar yakın kendisi hem enerjik hemde çok candan sağolsun güzel ağırladı oday geçtiğimizde de kendini geçmişse bırakıyor hemde yeri gelince ipleri eline alıyor unutulmayacak bir saatti diyebilirim ona da dediğim gibi devamı daha uzun şekilde gelecek

Buse PIRIL Çevrimiçi
9 Haz 2018
1,140
2,581
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar herkese Buse hanım ile bugün aniden de olsa görüşme şansımız oldu sağolsun müsaitmiş ve kırmadan kabul etti beni evi çok merkezi caddeye el sallayacak kadar yakın kendisi hem enerjik hemde çok candan sağolsun güzel ağırladı oday geçtiğimizde de kendini geçmişse bırakıyor hemde yeri gelince ipleri eline alıyor unutulmayacak bir saatti diyebilirim ona da dediğim gibi devamı daha uzun şekilde gelecek
Merhaba seni tanımak çok güzeldi çok memnun oldum 🤗 aniden gelişen şeyler bazen çok güzel oluyor güzel yorumların için teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle ☺️
Hoscakal kendine iyi bak 😇

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar