- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kırmızının etkisi her zaman farklı, beyaz tende daha bir seksi.
ama cansel hanım bu saatte izmir çok uzak. yakmayın bizi
Yaaa bende kalp var dedim
Ben morg dayım artık ancak ora söndürür beni
Siz de çıkmak istemiyorsunuz sanırım cümlenin sonunda kırmızı kalp varKırmızı yakıyor çıkmak ne mümkün ♥
İşte bir daha giymemem diye çıkarmıyorumSakın çıkarmabi daha giyemezsin
![]()
Hmm kırmızının nasıl bir etkisi oldu sizde acaba... merak ettimKırmızının etkisi her zaman farklı, beyaz tende daha bir seksi.![]()
![]()
Kusura bakmayın ama yaktım gitti...ama cansel hanım bu saatte izmir çok uzak. yakmayın bizi
Canım benim herkeste kalp varYaaa bende kalp var dedimlütfen hastane aciline gelirmisin ❤ben pertim sayende
![]()
Morg mu...ordan mı yorum yazıyorsunuz banaBen morg dayım artık ancak ora söndürür beni
Hahahaa ne oldu...ter mi bastı yoksa ateşiniz mi çıktı bı soğuk duş alın istetsenizbeyaz ten + kırmızı![]()
Anlatmak zor şimdi, gostermek lazim.Hmm kırmızının nasıl bir etkisi oldu sizde acaba... merak ettim
❤Çok teşekkür ederim beğendiğine sevindim ♥
Evet biraz uzak olunca ordan anlamam zaten anlattıklarını gel göster başka türlü anlayamamAnlatmak zor şimdi, gostermek lazim.![]()
konum attımCanım benim herkeste kalp var
Hangi hastanedesin konum at geliyorum![]()
Çıkmak isteyen olur mu o odadan
Duş alıp geliyorum o zamanHahahaa ne oldu...ter mi bastı yoksa ateşiniz mi çıktı bı soğuk duş alın istetseniz![]()
Böyle güzel fotoğraflara böyle güzel hanıma nerde olunursa olunsun farketmez o yorum illa ki gelir sen Sonsuzluğun simgesisinMorg mu...ordan mı yorum yazıyorsunuz banakıyamam sana
![]()
Kalırız orada sorun olur mu
Hahahaa fark ettim gerçekten hastanenin konumu geldikonum attım![]()
Çıkmak istemiyoruz ki zaten
Duş almadan gelin zaman kaybı olmasın ben sizi burda ellerimle yıkarımDuş alıp geliyorum o zaman![]()
Çok çok teşekkür ederimBöyle güzel fotoğraflara böyle güzel hanıma nerde olunursa olunsun farketmez o yorum illa ki gelir sen Sonsuzluğun simgesisin
Sanırım kimse çıkmak istemiyor duuuuÇıkmak isteyen kimkii
Çabuk gel acilHahahaa fark ettim gerçekten hastanenin konumu geldihala ordamısınız geleyim mi
![]()
Ne demek efendimİzmir'in o güzel esintisini hissettirdin bize![]()
Ben sizin hergün içinizi ısıtmaya hazırımPrenses yine içimizi ısıttın❤❤
Tabiki sorun değil istediğiniz kadar kalabilirsinizKalırız orada sorun olur mu![]()
Hiç kimse...çıkmak isteyen kim![]()
Evet onu fark ettimÇıkmak istemiyoruz ki zaten![]()
Aaa hayatımda aldığım en güzel teklifDuş almadan gelin zaman kaybı olmasın ben sizi burda ellerimle yıkarım![]()
İsterseniz hemenAaa hayatımda aldığım en güzel tekliftamam, ne zaman ne zaman?
![]()
Ben de hemen olsun istiyorum hep ama hiç zaman ayıramıyorumİsterseniz hemenyada ne zaman uygun olursanız
![]()
Çıkmamak üzere girmem lazım
Çok naziksiniz ama misafirliğin kısası makbüldürTabiki sorun değil istediğiniz kadar kalabilirsiniz![]()
O patronunuza bende çok...selam söyleyin benim adımı verin o size hemen izin verecektirBen de hemen olsun istiyorum hep ama hiç zaman ayıramıyorumpatronlar inmiyor ki üstümüzden
![]()
Aman...iyiki bozulmuş ne güzel işteçıkma tuşu bozuk kaldık içerde![]()
Hastaysanız ben iyileştireyim siziHastayım size çok mu çok iyisiniz![]()
Teşekkür ederimÇok naziksiniz ama misafirliğin kısası makbüldür![]()
Hele bir misafir olalım daTeşekkür ederim
Siz öyle diyorsanız öyle olsun kısa dersiniz ama uzunsa kalırsınız genelde öyle oluyor çünkü
![]()
Ne güzel sizin adınıza sevindimİzmire ilk gidişimde çalınacak epey bir kapı oldu, artık narlıdereye komutanlarımın elini öpmeye diye çıkarım evden.. gerisi nasip kısmet![]()
Bekle bebeğim hemen geliyorum
Ben hele gireyim çıkmasın kalsın orda sıcacık fıstığım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!