- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oynuyalım canım
Ama benim canım saklambaç oynamak istiyor kiiSaklambaç olmaz kuzum seninle başka şeyler oynamak lazım![]()
Bebeğim ben minicik birşeyim zaten heryere saklanırım ki öylede bulurmusunOynuyalım canımama nasıl saklanacaksın benden bulurum seni hemen ve cezayı keserim
![]()
Canım benim çok teşekkür ederimbu nasıl bir detaylı güzellik böyle prenses
Evet tam da böyle saklanmak istiyorum benSen bu şekilde saklanmış olduğunu düşünüyorsan… hemen tanırım ben seni hehehehe
Tamam anlaştıkMadem istiyor ok oynayalım ama kısacıkkkk
Deneyelimmi canım kokunu ezberledim senin bulurum yinedeBebeğim ben minicik birşeyim zaten heryere saklanırım ki öylede bulurmusun![]()
Hep ben ebe olursam neden olmasın bebeğim
10 yüz bin milyona kadar say bakiiiim, kipirdamadan.
Madem sen istiyor duj, oynayalim bariiii.
Kalp ritimlerim alt üst
Neden olmasın bende çok isterimBir gün sizinle saklambaç oynamak isterim![]()
Belkide ikisinide yapamamKaçabilirsin ama saklanamazsın![]()
Ben kokumu değiştireyim bari...belki bulamazsın ozamanDeneyelimmi canım kokunu ezberledim senin bulurum yinede![]()
Güzel cevapHep ben ebe olursam neden olmasın bebeğim![]()
Teşekkürler bebeğimben bu popoyu nerde olsa tanirim![]()
Çok yüksek bir sayı bu kaç günde biter10 yüz bin milyona kadar say bakiiiim, kipirdamadan.
Yaz geldi duj almadan olmazMadem sen istiyor duj, oynayalim bariiii.
Efendim canımYa Cansel hanım,
Her gün bi yenilik,
Her gün bi şaşırtmaca,
Süpriz içeriklerini ve seni ilgiyle takip ediyorum,
Ne kadar şanslıyım,
Senin gibi birini buradan tanıdığım ve takip ettiğim için,
Harikasın.![]()
Bekle hemen geliyorum valla ne bu yaa senin şu kalbinden çektiğimKalp ritimlerim alt üstoldu sayende birde saklambaç oynarsak kesin giderim ben
![]()
Öncelik herzaman bizim bebeğim tabiki ben saklancamTamm kim saklanacak önce![]()
Referansımdada yazdım içime çeke çeke diye bulamazmıyım sence fıstığımBen kokumu değiştireyim bari...belki bulamazsın ozaman![]()
Sen böyle fotolar atarsan benim kalbim ne yapsın bebeğimBekle hemen geliyorum valla ne bu yaa senin şu kalbinden çektiğim![]()
Iyi hadi neyse bu seferlik öyle olsunÖncelik herzaman bizim bebeğim tabiki ben saklancam![]()
Şuan resmen kalbimi bıraktım görsel harika aşık oldum resmen
Seni bulcam söbelicem o kadar bebeğimGüzel cevapdur bi düşüneyim zararlı çıkarmışyım acaba
![]()
Beraber saklanırsak bizi kim bulacak ki ben saklamayım sen bulTm beraber saklanalim![]()
Bence bulursun fındığımReferansımdada yazdım içime çeke çeke diye bulamazmıyım sence fıstığım![]()
Sende haklısın bebeğim ne diyimSen böyle fotolar atarsan benim kalbim ne yapsın bebeğim❤
![]()
Teşekkürler bebeğimIyi hadi neyse bu seferlik öyle olsun![]()
Kalp için teşekkürlerŞuan resmen kalbimi bıraktım görsel harika aşık oldum resmenkudurtma makinası doggy hazzı senle sadece senle
Tamam ozaman yarın saklanırım benSeni bulcam söbelicem o kadar bebeğim![]()
Sanırım saklanırım ama kaçamamYapamaz mısın yoksa yapmaz mısın?![]()
Seni her zaman beğeniyorum ama bu görsel beni benden aldı akıl falan bırakmadıKalp için teşekkürlerbeğendiğinize sevindim görseli
![]()
Ne güzel olur düşünsene bulmak için arıyorum seni bulunca dünyanın en güzel meleği karşımda güzel olur
O zaman hazırlıklara başlamalıyımNeden olmasın bende çok isterim![]()
Bu resimde okadar muhteşem detaylar varki hangisinden bahsetsem bilemedim.O çamaşırın kukunun arasına girmesi varya denizdeki ay yakamozu gibi muhteşem ötesi...
Sıkı sıkı tut bebeğim kaçmayımSeni yeni buldum artık kaçırmam![]()
Kıyamam yaa sanaSeni her zaman beğeniyorum ama bu görsel beni benden aldı akıl falan bırakmadı![]()
Sen öyle diyorsanNe güzel olur düşünsene bulmak için arıyorum seni bulunca dünyanın en güzel meleği karşımda güzel olur![]()
Ödülü yüz yüze gelince söylerimoynayalım prenses peki seni bulunca ödül de olacak mı![]()
Sözün bittiği yer diyorsunuzBenim size söyleyecek bir şeyim kalmadı… Yutkunamadım![]()
Bencede fazla zaman geçmesinO zaman hazırlıklara başlamalıyım![]()
Yaz tatilinde umarım öyle düşünüyorum bakalım nasip tabikii paylaşım yapıcam merak etmeyinBuraya gel artık nolurr![]()
Detayları herzaman sevmişimdirBu resimde okadar muhteşem detaylar varki hangisinden bahsetsem bilemedim.O çamaşırın kukunun arasına girmesi varya denizdeki ay yakamozu gibi muhteşem ötesi...
O zaman zamanı ayarlamam gerek şimdidenBencede fazla zaman geçmesin![]()
Tamam olurO zaman zamanı ayarlamam gerek şimdiden![]()
Heyecan şimdiden başladı kısa zaman içerisinde haberleşeceğizTamam olursevinirim sizden haber bekliyorum
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!