- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
TeşekkürlerÜFFF bu kadın muhteşem
salı günü bitmiştir
sallanmaktan![]()
Yaaaa teşekkür ederimSizin bir yeri sallamanız için Salı olmasına gerek yok ki şöyle bir arz-ı endam etseniz yeter
Herşey sizin içinya sen yok musun sen
hatunun dibisin
kare köküsün
number onesin canım![]()
Seninle bırak salıyı dünyayı sallarız güzelim. Titttretttin beni titttrettttinYoksa forumu mu sallayalım
![]()
Haftann 7 günü salliyorsun zaten kuzummmYoksa forumu mu sallayalım
![]()
Evet bak bu doğru Olabilir haklısın bebeğimOnu diyen sizi tanımıyor olsa gerek![]()
Biz seninle ne geceler ne oteller salladık kuzum Salı'yı mı sallamıcazSeninle bırak salıyı dünyayı sallarız güzelim. Titttretttin beni titttrettttin![]()
Çok pis sallarımsallamak ne kelime yaktin yiktin yine ortaligi![]()
Kuzum diyen dilini öperim bak senin ona göreHaftann 7 günü salliyorsun zaten kuzummm![]()
Çok teşekkür ederim100% woman. İzmir e bir iş seyahati olmadı gitti. Sinir bozucu bir durum.
Salla zatenKuzum diyen dilini öperim bak senin ona görehaftanın 10 günü olsa yine sallarım
![]()
Hahaahahahahah ne korkcam yaaaaa hayirdir ama iki kişi olursaniz korkabilirimÇok pis sallarım bakkkkorkma sonra
![]()
Ne oldu ya sesin bu r titredi bebeğimHahaahahahahah ne korkcam yaaaaa hayirdir ama iki kişi olursaniz korkabilirim![]()
doğal afet adetaYoksa forumu mu sallayalım
![]()
Korkmuyorum ulen korkmuyorumNe oldu ya sesin bu r titredi bebeğimbence sen iki kişi de olsak tek te olsam kork
Seviliyorsun bebişim![]()
Teşekkürler bebeğimdoğal afet adeta
Çok kötü salladıkSalıyı Salladık, Çarşambayı da çarşafa dolayalım mı![]()
Cuma ya ne kaldı şunun şurasındaSalinada salinada düştüm içine hadi çıkarabilirs
Salı bitti Çarşamba da bitti yor yarın Perşembe![]()
Bnde seni yawrumm yaaaAllah'ım yerim seni yaaaa![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!