- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bu nasıl bir güzellik detayı böyleKadehten şarap mı içmek istersin yoksa memişleri mi
![]()
Hangisini içsem kiKadehten şarap mı içmek istersin yoksa memişleri mi
![]()
Aaaa son kararım memişleri içmekKadehten şarap mı içmek istersin yoksa memişleri mi
![]()
Aşağıya akıtıp oradan içmekKadehten şarap mı içmek istersin yoksa memişleri mi
![]()
Tabiki büyük bir zevkleŞarap iptal diğerini rica edebilir miyim =)
Evet ilk defa mi duydunMemişten şarap mıher zamanki gibi çok tatlısın
![]()
Oyyy bana bir şeyler oluyorKadehten şarap mı içmek istersin yoksa memişleri mi
![]()
Çok teşekkür ederim ballısıFiyuvvv sağlam poz sağlam kadında olurmuş
Çekenide tebrik etmek lazım güzel çekmiş
İçmeye gelince bence burada 2 tür şarap var hem kırmızı hem beyaz hani şarap misali denir ya o hesap.
Ben iki tür şarabıda severim.![]()
Bak bakkkk bakk buda güzel bir fikirAşağıya akıtıp oradan içmek![]()
Oyyy bana bir şeyler oluyor![]()
Mekanda onlaynız petitomOyyy sana birşey olmasın canım kıyamam
![]()
Zabaha kadar burdayız diyorsun yaniMekanda onlaynız petitommutlu geceler
![]()
Zabaha gadarZabaha kadar burdayız diyorsun yaniteşekkürler adminim sanada huzurlu, keyifli geceler öptüm
![]()
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞAİzmirin dağların da çiçekler açar![]()
Bencede yapmalısın hocamHanımefendi için özellikle bir İzmir seyehati yapmam lazım sevdiği joker![]()
Bence video paylaşmalı hocam üstsüzCansel'i ilk kez üstsüz görüyoruz sanırım :=) bu kusursuz göğüsleri daha sık paylaşmalısın.![]()
Sayın yönetici ben de tam onu söyleyecektim de 14.yılıma girmeme sayılı gün var iken banlanmayayım dedim.Bence video paylaşmalı hocam üstsüz![]()
Estafurullah kimseyi kişisel banlamıyorum hocamSayın yönetici ben de tam onu söyleyecektim de 14.yılıma girmeme sayılı gün var iken banlanmayayım dedim.Cansel Hanımcım platinlere özel bir video paylaşsanız da bizimde gözümüz gönlümüz açılsa diyoruz.
![]()
valla iyi makara olurEstafurullah kimseyi kişisel banlamıyorum hocam) Ama 14. yıla girdiğinde 1 günlüğüne Onaylı yapabilirim
))
ahahahahahah oyy kıramp girdi miğdemevalla iyi makara olurSevinirim bunu yapabilirsek sevinirim
![]()
ahahahahahah oyy kıramp girdi miğdeme![]()
PUAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHYakında konu açıcaz zaten)) hatta spoiler vereyim ben ve zeus
))
Yakında konu açıcaz zaten)) hatta spoiler vereyim ben ve zeus
))
Zeki müren de bizi görecek mi ?PUAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHH
Zeki Murenin topragi bol olsun da biri gorecekse bunu en onde ben olmayi isterimZeki müren de bizi görecek mi ?
Abi et ete değicekZeki müren de bizi görecek mi ?
Zeki abi adamın kralıdır ya çok rakı masamızı şenlendirmişliği vardır efenimZeki Murenin topragi bol olsun da biri gorecekse bunu en onde ben olmayi isterim![]()
shaduısahduısahdua korunmak önemli. Şapkasız çıkmam diyen auman vardı beşiktaştaAbi et ete değicek) speyşıl layf speyşıl layff
)))
Asiklar canlariyla oynarken ustleri ciplak olur kaptanAbi et ete değicek) speyşıl layf speyşıl layff
)))
Kızcağızın memişli konusunuda çip ettikshaduısahduısahdua korunmak önemli. Şapkasız çıkmam diyen auman vardı beşiktaşta![]()
![]()
Valla oyle oldu biraz ama yorumlarda çok dişli bir pembiş daha varKızcağızın memişli konusunuda çip ettik)))
Asiklar canlariyla oynarken ustleri ciplak olur kaptan![]()
Kızcağızın memişli konusunuda çip ettik)))
buradan kaçalım valla Cansel yarın hepimizi paralarValla oyle oldu biraz ama yorumlarda çok dişli bir pembiş daha var![]()
Cansel diye sana yazıcaklar diye endişeliyim.buradan kaçalım valla Cansel yarın hepimizi paralar![]()
Vallahi kötü olur, bak space'de konuşuyorum, kadına kıza yürüyorum,sesim erkek sesi. Adam görselle beraber mesaj atıyorCansel diye sana yazıcaklar diye endişeliyim.))
Amin haydi herkese iyi geceler ben yarın bu saatlerde balkabağına dönerim herhaldeNeyse arkadaşlar hepinize teşekkürler.
Bugece çok eğlendik allah neşemizi daim etsin
Herkese iyi geceler![]()
Vallahi kötü olur, bak space'de konuşuyorum, kadına kıza yürüyorum,sesim erkek sesi. Adam görselle beraber mesaj atıyorburada kendimizi kollayalım
![]()
Geceniz guzel gecsin dostlarNeyse arkadaşlar hepinize teşekkürler.
Herkese iyi geceler![]()
Zaman kötü kolla götüVallahi kötü olur, bak space'de konuşuyorum, kadına kıza yürüyorum,sesim erkek sesi. Adam görselle beraber mesaj atıyorburada kendimizi kollayalım
![]()
1 günlüğüne kendini atmanı beklemiyorum olur öyle arada güzide türkçemiz nereye çekersek gidiyor. Haaaydi iyi geceler.Zaman kötü kolla götü))
Arkadaşlar forum kurallarına uyalım uymayanları uyaralım.
Kaba söz benimdir afedersiniz))
Denedim olmadı1 günlüğüne kendini atmanı beklemiyorum olur öyle arada güzide türkçemiz nereye çekersek gidiyor. Haaaydi iyi geceler.
Hahaaa sanırım @Joker adminim sana yanlış bir renk vermiş @Lejyoner_Gioİzmirin dağların da çiçekler açar![]()
Rica ederim adminim yeterli sen teşekkür etZabaha gadarteşekkür ederim cnm iyi geceler
![]()
Yaaaa boşver sen kaç yıldır aynı muhabbetHanımefendi için özellikle bir İzmir seyehati yapmam lazım sevdiği joker![]()
Olsun adminim senin varlığın yeter sorun yokBencede yapmalısın hocam)) Admin olmasam bende çoktan yanındaydım
) ama ADMİNİM
![]()
Yok canım vardı aslında ama kaçırmış olabilirsin birde çok açık koymak istemiyorumCansel'i ilk kez üstsüz görüyoruz sanırım :=) bu kusursuz göğüsleri daha sık paylaşmalısın.![]()
Tabi yaaa verin gazı bana verin adminimBence video paylaşmalı hocam üstsüz![]()
Tamam en kısa zamanda paylaşım yapıcamSayın yönetici ben de tam onu söyleyecektim de 14.yılıma girmeme sayılı gün var iken banlanmayayım dedim.Cansel Hanımcım platinlere özel bir video paylaşsanız da bizimde gözümüz gönlümüz açılsa diyoruz.
![]()
Adminim bence @ZeuS tan extra ücret al boşver sen 14. Yılı falan ceza onaaa zaten onun uçağıda tribülansa giriyorEstafurullah kimseyi kişisel banlamıyorum hocam) Ama 14. yıla girdiğinde 1 günlüğüne Onaylı yapabilirim
))
Çok para istedi anlaşamadıkAdminim bence @ZeuS tan extra ücret al boşver sen 14. Yılı falan ceza onaaa zaten onun uçağıda tribülansa giriyor![]()
Adminim konu diye birşey kalmamış ki konu başka yerlere gitmişKızcağızın memişli konusunuda çip ettik)))
Bu @ZeuS çok fena adminimÇok para istedi anlaşamadık))
Tefe Tüfe oranına göre politika uyguluyor))
Bende onu diyordum sen yokkenAdminim konu diye birşey kalmamış ki konu başka yerlere gitmiş![]()
Kimmiş onlar @ZeuS ve @Lejyoner_Gio muValla oyle oldu biraz ama yorumlarda çok dişli bir pembiş daha var![]()
Valla paralarım sizi siz bizim ekmeğimize göz mü diktinizburadan kaçalım valla Cansel yarın hepimizi paralar![]()
Adminim @ZeuS ismi Candan olsun muuCansel diye sana yazıcaklar diye endişeliyim.))
Tamam bunuda buraya yazdımBak yaaa aşkolsun bu günü unutma![]()
Hahaaaa sesli güldüm yaaaaOhaaa harbiden pembe olmuşum ben, Jokeeeeeeer naptın, bende diyorum dm kutusunda neden bir sürü mesaj var![]()
Pempiş @Lejyoner_Gio ile @Cansel Ulusoy büyük bir atışmaGörürsün seni bu mesajla paylaşım yaptırıcam bak sözüm olsun![]()
Bende diyorum ki neden bana bugün kimse yazmıyor diye önüme taş koymuşsunVallahi kötü olur, bak space'de konuşuyorum, kadına kıza yürüyorum,sesim erkek sesi. Adam görselle beraber mesaj atıyorburada kendimizi kollayalım
![]()
Valla iyi oldu güzel oldu çokta iyi olduYok canım vardı aslında ama kaçırmış olabilirsin birde çok açık koymak istemiyorumtamam bundan sonra bakalım
Yeni fark ettim ne oldu sizin renklerinize
pempiş mı oldunuz siz amanda amannn
@Joker adminim ne yaptın sen bunlara![]()
çok iyi olur seviniriz çok merak ediyoruz cansel hanım bize bir yolluk yapTamam en kısa zamanda paylaşım yapıcamhazırlıklara başlayım
![]()
Adminim bence @ZeuS tan extra ücret al boşver sen 14. Yılı falan ceza onaaa zaten onun uçağıda tribülansa giriyor![]()
Adminim dönem ekonomi devriÇok para istedi anlaşamadık))
Tefe Tüfe oranına göre politika uyguluyor))
bitiremedik son anda izzeti nefsimizi koruyabildikAdminim konu diye birşey kalmamış ki konu başka yerlere gitmiş![]()
dhasıuhdsıuahduası yaparım sınırsız saat/seans 500 tl incall/outcall fark etmez
Valla paralarım sizi siz bizim ekmeğimize göz mü diktiniz![]()
hepsi bana yazıyorBende diyorum ki neden bana bugün kimse yazmıyor diye önüme taş koymuşsun![]()
Bir memiş attım iş nerelere gelmişNeyse arkadaşlar hepinize teşekkürler.
Herkese iyi geceler![]()
sansürsüzünü atarsan konu olduğu yerde kalır canselcimBir memiş attım iş nerelere gelmiş![]()
Altın kapılarımız kan oldu tayfunnnnYa sen naptın hocam bitirdin bizi![]()
Sen çok fenasın @ZeuSsansürsüzünü atarsan konu olduğu yerde kalır canselcim
Bildirimleri açayım da kaçırmayalım
Onlari gectin THY diyerek bana takildin bu seferKimmiş onlar @ZeuS ve @Lejyoner_Gio muben onları her türlü geçerim kiii tek rakibim THY
@Capitancapitan
![]()
Lütfen kopya çekme @Lejyoner_Gio kendine başka poz bulBen boxerla bir kaç foto çekeyim de atayım bari, asansör fotosuz olmaz he birde banyo aynasına ayak atam lazım, en zoruda doggy herhalde![]()
Nasıl bir meme atmışım ben kiiiBildirimleri açayım da kaçırmayalımcansel sen de bizi hareketlendirip hareketlendirim zeus fenasın diyosun ben mi attım memeyi ?
![]()
Sana neden takıldım merak ettim bak şimdiOnlari gectin THY diyerek bana takildin bu seferrahmetli Kobe ve Messiye top oynattik zamaninda ucakta
![]()
Pm bak
yok canım ama sen geldiğimde bi bak bakalım belki vardır
Ozaman tek rakibim sensin bundan sonraOnlari gectin THY diyerek bana takildin bu seferrahmetli Kobe ve Messiye top oynattik zamaninda ucakta
![]()
Sen gel ben çok güzel bakıcamyok canım ama sen geldiğimde bi bak bakalım belki vardırama sende olan bana yeter
![]()
Muttefik olmak varken rakip olmak niye
Hahaaa doğru ama olsun gözüme girdin şuanMuttefik olmak varken rakip olmak niye![]()
Afiyet olsun simdidenHahaaa doğru ama olsun gözüme girdin şuanyerim seni ona göre
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!