- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Savaşmasak
Özlettin kendini @Cansel Ulusoy savaş nidaları ile dönüyorsun
Olur canım neden olmasınSavaşmasaksevişsek olmazmı
![]()
Aa fıstığım gelmiş hoşgelmiş. Savaşma zeyna sen seviş
Zeyna mı en sevdiğim harika seksi mi seksi
Harikasin bebekkk, en seksi zeynasin.
Bence savaşmamalıyız sevişmeliyiz Cansel hanım
Bu fotoyu paylaştığı sırada, ben yanındaydım bizzat şahit oldum paylaşırken... Ama paylaşmasına engel olamadım, forum ayağa kalkacak demiştim
Keşke her savaş senin kadar tatmin edici olsa
Zeyna kimmiş ya Cansel varken.
Seninle beraber çıkacak her savaş mutlu bitiyor keşke her savaş senin gibi güzel olsa
Çok teşekkür ederimBuzulları ateşiyle eritecek , zamanı durduracak güzellik@Cansel Ulusoy
Savaş ma sevişÖzlettin kendini @Cansel Ulusoy savaş nidaları ile dönüyorsun
Hoşbuldum fındığımAa fıstığım gelmiş hoşgelmiş. Savaşma zeyna sen seviş![]()
Rica ederimÖzledim demistim. Harika fotoğraf için teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederimCansel hanım gerçekten harikasın ya kesinlikle bu fotonun bir hikayesi vardır
Olur ben sana uyarım bebeğimbence savaşmayıp sevişelim. ne dersin?
Evet Zeyna...bende bayılıyorum o kadınaZeyna mı en sevdiğim harika seksi mi seksi![]()
Teşekkür ederim bebekkkHarikasin bebekkk, en seksi zeynasin.![]()
O halde öyle bi bende görmek isterim yakından zeyna mıEvet Zeyna...bende bayılıyorum o kadına![]()
Bilmem...belki bir şansınız olabilirorantısız güç karşında olsam şansım olmazdı![]()
Bencede kesinlikle haklısınızBence savaşmamalıyız sevişmeliyiz Cansel hanım![]()
Elimden alsaydın telefonumuBu fotoyu paylaştığı sırada, ben yanındaydım bizzat şahit oldum paylaşırken... Ama paylaşmasına engel olamadım, forum ayağa kalkacak demiştim![]()
Olmuyor işte değil miKeşke her savaş senin kadar tatmin edici olsa![]()
Yavrum benim teşekkür ederimZeyna kimmiş ya Cansel varken.Vallahi şu yeni saç renginle seni görmeyi çok istiyorum. Sarı saç haricinde hiç görmemiştim seni.
![]()
Var olmaz mı seçeneklerde en üst sırada yer alıyorSavaşmayıp sevişme seçeneği yokmu![]()
Elimdeen kurtulamazsın zatensartsiz bir sekilde teslim oluyorum ben![]()
Savaş yeri yatak odasıbol bo savaşalım o zaman bu güzellikle cansel hanım cım
Merak etmeyin o iş bendeAman güzellik dikkat et kendine![]()
Bilmem yakışır mı...Hersey mi yakisir![]()
Ozaman en kısa zamanda sizi savaşa değil ışıklı odaya davet ediyorumdaha savaşa girmedik sizinle ama siz beni daha şimdiden uzaktan tekte vurdunuz nasıl olacak bu cansel hanım![]()
Evet bencede çok haklısınızşavaşa hayır sevişmeye evet![]()
Dedin ve beni bitirdinSeninle beraber çıkacak her savaş mutlu bitiyor keşke her savaş senin gibi güzel olsa
Olur çok mutlu olurum ne zaman istersenizO halde öyle bi bende görmek isterim yakından zeyna mı![]()
Elinden telefonu almak da istemedim açıkça, içimden de paylaş gitsin ortalık yansın dedimElimden alsaydın telefonumuevet dedin ama ben yinede paylaştım sizin için
![]()
Muthissss,,,coraplar
Teşekkürler bebitommMuthissss,,,coraplar
Yoklugun belli oluyordu❤❤❤
Boşver iyiki almamışsınElinden telefonu almak da istemedim açıkça, içimden de paylaş gitsin ortalık yansın dedim![]()
HımmBoşver iyiki almamışsınbende senin içindeki sesi duydum paylaştım
![]()
Ateş topu gönderebiliyor musun?
Katılmıyorum sizin tarafinizdan özlenmek daha güzelRica ederimözlemek güzeldir özlenmek daha da güzel
![]()
Evet istermisin göndereyim mi sanadaAteş topu gönderebiliyor musun?![]()
Tamam ben özleyim sizi ozamanKatılmıyorum sizin tarafinizdan özlenmek daha güzel![]()
Ah cok mesut oldumTamam ben özleyim sizi ozaman![]()
Sende çok özlendin prensesDedin ve beni bitirdinteşekkür ederim yavrummm
özlendin
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!