- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Haddinden fazla seksi bulanlar napcek?
Seksilik yanında azkalır bebeğim @Cansel Ulusoy
Ozaman ben birşey demiyorum siz söyleyinSeksi kelimesi bence az kalır
Uçarak yanıma gelicekHaddinden fazla seksi bulanlar napcek?
Bir gün mutlaka gelirsiniz sabrederiz sorun yokBu kadar uzak olmasaydık hemen gelirdim de maalesef![]()
Direk bana gelicek çünkü ben iyileştircem sizikalbi olan ne yapicak![]()
Teşekkür ederim bebeğimSeksilik yanında azkalır bebeğim @Cansel Ulusoy
Sanat eseriOzaman ben birşey demiyorum siz söyleyin![]()
Çok teşekkür ederimKaleye uzak harika bir hanımefendidir Cansu hanım![]()
Fıstığım kar yağıyor nasıl gelcem yanına
Ahh ah ben var ya ben seni bekliyorumAh ah sen varya Uzak olsam varya![]()
Canımsın teşekkür ederimSeni seksi bulmamak için kör olmak lazım![]()
Araçta kış tekerleği yok mu fındığım yaaaFıstığım kar yağıyor nasıl gelcem yanına![]()
Ne yapayım sizin için...Buram buram sexy olmuş. Yine yapacağını yaptın
direk diger tarafa gitmeyelim sonraDirek bana gelicek çünkü ben iyileştircem sizi![]()
Yok gitmesin merak etmedirek diger tarafa gitmeyelim sonra![]()
Nasıl kadıracaklar zaten,yanında gelemiyorsa iki elde doludur diye düşünüyorum @Cansel Ulusoy
Ben o kadar çok sexsi buldum ki yanıma çağırdım ama davete icabet edeceğim yanına gelip de göreceğim bu sexsi abidesini
Wow
Sadece el kalkmıyor ama seksi bulmamak elde değil ki
Evet kesinlikle haklısınızNasıl kadıracaklar zaten,yanında gelemiyorsa iki elde doludur diye düşünüyorum @Cansel Ulusoy
Güzel davetin için teşekkür ederimBen o kadar çok sexsi buldum ki yanıma çağırdım ama davete icabet edeceğim yanına gelip de göreceğim bu sexsi abidesini
WowBu kadarmı güzel olunur
içim bi hoş oldu yaa
Evet en özel ve en güzel poz verilen yer...Duvar pozunun yakışmadığı bir dişi görmedim henüz...
Sadece el kalkmıyor ama seksi bulmamak elde değil ki![]()
Sadece yazın mı geliyorsunuz İzmir'eyazin memleketim izmirime geliyorum cansel hanim ama bu forografı görünce gelme istedigim dahadaaaa artı![]()
Tamam bekliyorum hiç biryere kıpırdamıyorummutlaka gelicem bekle![]()
Teşekkür ederim bende senin yorumuna bayıldımAyakkabının dekoltesine bayıldım. hep diyorum 100%
Oyyy ben senin bu güzel yorumunu seveyimHeryeri gibi ayak bilekleride ayrı güzel
Kıyamam ben sana, senin parmaklarını ısıtırımYorum yaparken bile üşüyordum elimi kaldıramadım
tmm geliyorum hmde fena geliyorummm
Olur sevinirimyarın ıcın rezervasyon yapalım![]()
Teşekkür ederimBu davet geri çevrilir mi! Fizan'da olsanız gitmek gerekir❤❤
![]()
Hadi kapıyı açtım bekliyorum tabiki kollarımıdadustum yollarina kosarak geliyorum![]()
Ne zaman geliyorsun bebeğimtmm geliyorum hmde fena geliyorummm
Cok yakinda degil cok uzakda değilNe zaman geliyorsun bebeğimözlendin
![]()
Umuyorum ki yollarımız kesişecekTeşekkür ederimen kısa zamanda tanışmak dileğiyle
![]()
Tabiki neden olmasınUmuyorum ki yollarımız kesişecek![]()
Orta diyelim ozamanCok yakinda degil cok uzakda değil![]()
Aynn sen nasl istersen ama keşke bahsettiğim şey olsaydi iyi olurdu ya ama neyse yapacak birşey yokOrta diyelim ozamanne zaman istersen bebikimm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!