- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yerim ben o seksi gladyatörü fıstığım
Hahaaaa neden ki hiç ummadığın taş baş yararsize bakınca aklıma her şey gelir ama gladyatör gelmez![]()
Buna yatakta karar vermek lazım.
Olur büyük bir zevke gel yeee fındığımYerim ben o seksi gladyatörü fıstığım![]()
Hahaa oda olabilir bak o kadında çok fena yanlız gözleri yeter yaaasexy zeyna gibisiniz
Bak şimdi sana bakinca aklima iki karakter geldi. Belki yaşin etkisiyle. 1. Tomb Raider 2. La Casa del Papel deki Rio.
Yarın plan yapalım o zamanOlur sevinirim![]()
Ne guluyon ki.Bak şimdi sana bakinca aklima iki karakter geldi. Belki yaşin etkisiyle. 1. Tomb Raider 2. La Casa del Papel deki Rio.
1.Tomb Raider... Mii off off diyorum yaa tam benlik benim tarzım bayılırım ona bebekkkBak şimdi sana bakinca aklima iki karakter geldi. Belki yaşin etkisiyle. 1. Tomb Raider 2. La Casa del Papel deki Rio.
Gel gel yani1.Tomb Raider... Mii off off diyorum yaa tam benlik benim tarzım bayılırım ona bebekkk
Rio muu
bayılırım ona...
Rio ve Tokyo olabiliriz aslında
![]()
Ne gibi meselaaaŞimdi aklıma türlü şeyler getirdin.
Biliyom tabi ki. Ben Rio yu bilmem mi?Evet bak nasıl da biliyorsun![]()
Fabrika ayarlarına dönmüşsün yine @Cansel Ulusoy
Rio ve Tokyo çok tehlikeli, yerli ve milli Leyla ile Mecnun varken.1.Tomb Raider... Mii off off diyorum yaa tam benlik benim tarzım bayılırım ona bebekkk
Rio muu
bayılırım ona...
Rio ve Tokyo olabiliriz aslında
![]()
Tanriça daha cok ❤❤❤ @Cansel Ulusoy
Gerçekten muhteşem olmuşsunuz Cansel hanım
Hahaaaa neden ki hiç ummadığın taş baş yararbeni öyle hayal etsenize biiii
![]()
Bence daha bile ötesi
Efendim canım teşekkür ederim bebeğim
Çok iyi biliyorsunBiliyom tabi ki. Ben Rio yu bilmem mi?
Cezan çok büyük zaten ona göre hazırlıklı gelDevir beni bebeğim arayı çok açtım iş güç geleceğim yakinda tuş et beni![]()
Aşk olsun sen çok iyi biliyorsun benim ne olduğumuGladyatör müsünüz bilmiyorum ama 'Tahrikatör' olduğunuz kesin![]()
Sonuçta iki çifte tehlikeliRio ve Tokyo çok tehlikeli, yerli ve milli Leyla ile Mecnun varken.
Çok çok teşekkür ederimGerçekten muhteşem olmuşsunuz Cansel hanım![]()
Yok canım ya size nasıl kıyarım benThis is Sparta! diyerek bir tekme gelecek![]()
Estağfurullah haşaaa her halin ile her şeyin ile güzelsin,hata bulmak kusur bulmak güç sende @Cansel UlusoyResedledim... olmamış mı![]()
Bilmez miyim ama eminim ki bildiklerimden çok daha fazlası sende var. Bilinmeyenlerini keşfetmek için can atıyorumAşk olsun sen çok iyi biliyorsun benim ne olduğumu![]()
Kiyacaksaniz yatakta kıyınYok canım ya size nasıl kıyarım ben![]()
Bütün Gladyatörler keşke böyle seksi olsa
Son kararınız mı eminmisinizArenaya kapasınlar ikimizi senden gelicek kılıç darbesine razıyım ben![]()
Çok teşekkür ederim%100 ateşli, %100 çekici, %100 nefes kesen, %100 on numara.
%100 my favoruite woman in the entire universe.
![]()
Siz bana bırakın kendiniziben size rakip olamam o zaman. dövüşü bırakırım öldürün diye beni (sevişerek)![]()
Sonra pişman olmayın ama karışmamseninle arenaya çıkmak herşeye değer seksi gladyatör![]()
Çok teşekkür ederimEstağfurullah haşaaa her halin ile her şeyin ile güzelsin,hata bulmak kusur bulmak güç sende @Cansel Ulusoy
Yavrum biz seninle heryere çıkarızSeninle arenaya çıkmanın zevki bir başka canım![]()
Hahahaa öyle mi düşünüyorsunBilmez miyim ama eminim ki bildiklerimden çok daha fazlası sende var. Bilinmeyenlerini keşfetmek için can atıyorum![]()
Bi düşüneyim bakalım nerde kıyabilirimKiyacaksaniz yatakta kıyın![]()
Bir kaç araştırma yaptım geneli seksiiiiBütün Gladyatörler keşke böyle seksi olsa
Bayan gözüyle evet çok haklısınız. Ama biz erkeklere göre değil doğal olarak.Bir kaç araştırma yaptım geneli seksiiii![]()
Düşündükten sonra lütfen bana geri bildirim vermeyi unutmayinBi düşüneyim bakalım nerde kıyabilirim![]()
Çıkarız bebeğim, sen olduktan sonra yerin önemi yok, bitanesinYavrum biz seninle heryere çıkarız![]()
Sen varsan pişmanlık olmazSonra pişman olmayın ama karışmam![]()
Bayan gözüyle evet çok haklısınız. Ama biz erkeklere göre değil doğal olarak.![]()
Düşündüm çok düşündümDüşündükten sonra lütfen bana geri bildirim vermeyi unutmayin![]()
Tamam anlaştıkÇıkarız bebeğim, sen olduktan sonra yerin önemi yok, bitanesin![]()
Dediiiiniz ve kalbimden vurdunuzSen varsan pişmanlık olmaz![]()
Ozaman wpden cevap bekliyorumDüşündüm çok düşündümve kararımı verdim
ama burdan yazmayım
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!