Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Seksin kitabini yazmış

Hectors Çevrimiçi
17 Şub 2021
984
1,237
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gelelim cariye ajda görüşmesine.Yaklasik 1 aydır görüşme iş yoğunluğundan yapamıyordum.Konum rahat kapı açıldığında sexy bir hatun karşılıyor sizi yaşı var evet fizik yaşına göre iyi.Kulturlu her konudan sohbet edilir ama konu sex olunca Nirvanaya ulaşmış kitabını yazmış.. nerede ne yapacağını, nasıl davranacağını çok iyi biliyor. Dirty talk konusunda benim de tarzım değil ama sizi o havaya sokuyor.Bir ara ne diyorum ben dedim ama olayın içinde akıp gidiyor. Yönlendirmeleri harika o kadar güzel yönlendiriyor ki ilk defa sexy yapıyormuşum gibi hissettim kendimi ona bıraktım oral süper pozisyon bilgisi muazzam her pozisyona uyuyor. Harika zaman geçirdim... içiyor ama içtikçe güzelleşiyor ortamı da renklendiriyor. Tekrar görüşür müyüm evet ilik kurutur bu hatun ama yine de giderim çok teşekkür ederim her şey için ❤️😘

muhen Çevrimdışı
22 Ara 2022
43
36
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ya bu dirtytalk olayına nasıl tepki veririrm bilmiyorum. Yani iş üstündeyken birden muhallebi çocuğuna dönüşürüm 🙄

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,094
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
2,597
2,484
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gelelim cariye ajda görüşmesine.Yaklasik 1 aydır görüşme iş yoğunluğundan yapamıyordum.Konum rahat kapı açıldığında sexy bir hatun karşılıyor sizi yaşı var evet fizik yaşına göre iyi.Kulturlu her konudan sohbet edilir ama konu sex olunca Nirvanaya ulaşmış kitabını yazmış.. nerede ne yapacağını, nasıl davranacağını çok iyi biliyor. Dirty talk konusunda benim de tarzım değil ama sizi o havaya sokuyor.Bir ara ne diyorum ben dedim ama olayın içinde akıp gidiyor. Yönlendirmeleri harika o kadar güzel yönlendiriyor ki ilk defa sexy yapıyormuşum gibi hissettim kendimi ona bıraktım oral süper pozisyon bilgisi muazzam her pozisyona uyuyor. Harika zaman geçirdim... içiyor ama içtikçe güzelleşiyor ortamı da renklendiriyor. Tekrar görüşür müyüm evet ilik kurutur bu hatun ama yine de giderim çok teşekkür ederim her şey için ❤️😘
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
2,199
4,696
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
iki tarafa da tebrikler
görülene göre beklenen den çok daha iyi verimli bir tanışma olmuş boss
tekrar teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,225
5,847
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım icin teşekkürler

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
1,221
1,032
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık, etkileyici bir referans yazısı olmuş, darısı başımıza 👍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar