- 30 Ara 2020
- 89
- 158
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle şiir gibi kadına bir özür borçluyum. Kendisiyle sayısız görüşmemize rağmen her görüşme için bir referans yazamadım. Çok özür dilerim güzeller güzeli kıvırcık kadın. İşlerimin yoğunluğuna ver lütfen.

Ne bedenim ne de ruhum doymak bilmedi kendisine, sevişmelerimize ve sohbetimize.
Görüştükçe görüşesim, seviştikçe sevişesim geliyor.
Üzerimde büyü etkisi yaratmışçasına hem bedenim hem ruhum onu arzuluyor.
Hala görüşmeyenler için söylüyorum gerçekten çok büyük bir kayıp sizin için değerli mavişler.

Şimdi gelelim asıl konumuza…
Nefes kadın, yanına her geldiğimde nefes aldığımı, yaşadığımı yeniden hissediyorum. Her fırsatını bulduğumda kendimi senin o güzel kollarında buluyorum. Senden önce yaşamadığımı anladım ben. Daha önce hiç gerçek seks yapmamışım onu öğrendim.
Özel anlarımızı buraya dökmeyeceğim adı üstünde özel anlarımız.

Hayatın yoğun temposunda nefes almak istiyorsanız gerçekten kıvırcığımın kollarına kendinizi bırakmalısınız. Çünkü ben öyle yapıyorum.
Herşey için çok teşekkür ederim kıvırcığım.
. Evinin konumundan, temizliğinden, kostümlerinden vs bahsetmeyeceğim zaten yeterince bahsettim.
Güzelliğin dillere destan hiç şüphesiz.
Biz tabi yine programımızı yaptık kıvırcığımla geriye sadece o muhteşem günü beklemek kaldı.
Herşey için tekrardan çok teşekkür ederim nefes kadın.

Geç gelen referans içinde binlerce kez özür dilerim kıvırcığım.

Ne bedenim ne de ruhum doymak bilmedi kendisine, sevişmelerimize ve sohbetimize.
Görüştükçe görüşesim, seviştikçe sevişesim geliyor.
Üzerimde büyü etkisi yaratmışçasına hem bedenim hem ruhum onu arzuluyor.
Hala görüşmeyenler için söylüyorum gerçekten çok büyük bir kayıp sizin için değerli mavişler.

Şimdi gelelim asıl konumuza…
Nefes kadın, yanına her geldiğimde nefes aldığımı, yaşadığımı yeniden hissediyorum. Her fırsatını bulduğumda kendimi senin o güzel kollarında buluyorum. Senden önce yaşamadığımı anladım ben. Daha önce hiç gerçek seks yapmamışım onu öğrendim.
Özel anlarımızı buraya dökmeyeceğim adı üstünde özel anlarımız.

Hayatın yoğun temposunda nefes almak istiyorsanız gerçekten kıvırcığımın kollarına kendinizi bırakmalısınız. Çünkü ben öyle yapıyorum.
Herşey için çok teşekkür ederim kıvırcığım.

Güzelliğin dillere destan hiç şüphesiz.
Biz tabi yine programımızı yaptık kıvırcığımla geriye sadece o muhteşem günü beklemek kaldı.

Herşey için tekrardan çok teşekkür ederim nefes kadın.

Geç gelen referans içinde binlerce kez özür dilerim kıvırcığım.